Vroeger werkten kantoorwerkers allemaal op een desktopcomputer. Nu is dat net iets anders … Steeds meer organisaties evolueren immers naar een hybride manier van werken waarbij werknemers overal aan de slag gaan en bijgevolg nood hebben aan een mobiel toestel. Toch blijven hedendaagse desktopcomputers zoals de HP EliteOne 800 All-in-One-pc populair: krachtig, veilig, strak, ruimtebesparend en volledig anders dan de logge desktopmachines van vroeger. Ideaal voor werknemers die op een vaste werkplek werken.

Breng vergaderingen tot leven met HP Presence

Klanten helpen aan de balie, agenda’s beheren, dossiers doornemen, mails versturen, online vergaderen … De HP EliteOne 800 All-in-One-pc steunt werknemers bij eender welke taak en zorgt ervoor dat ze efficiënt en veilig aan de slag kunnen. Bovendien werd dit strakke toestel voorzien van HP Presence, een unieke tool die speciaal ontwikkeld werd om werknemers nauwer te laten samenwerken; ook wanneer ze zich fysiek niet in dezelfde ruimte bevinden. Zo brengt HP Auto Frame – een eersteklas videofunctie van HP Presence – vergaderingen tot leven. Deze technologie zorgt er immers voor dat je altijd in beeld blijft, hoe je je ook beweegt.

De specificaties van de HP EliteOne 800 All-in-One-pc

  • Intel® Core™ i9-processor
  • Windows 11 Pro
  • 512 GB PCIe® NVMe™ SSD
  • Keuze uit een IR- en FHD-pop-upcamera
  • Overal levensecht samenwerken dankzij HP Presence

Een passend toestel per werknemer

Hoeveel verschillende soorten toestellen worden er binnen jouw organisatie gebruikt? De ervaring leert ons dat bedrijven vaak eenzelfde toestel voorzien voor iedereen terwijl niet iedereen dezelfde behoeftes heeft. Werkgevers die hun werknemers centraal zetten en een passend toestel voor iedere werknemer voorzien, zullen de efficiëntie en tevredenheid zien toenemen. Ontdek hier meer over de individuele aanpak.