2020, een jaar dat in de geschiedenisboeken zal verdwijnen als bijzonder. Een jaar waarin ons leven een tijdlang stilstond: kantoordeuren gingen op slot en thuiswerk werd dagelijkse kost, scholen gingen dicht en ouders zochten naarstig naar een goede mix tussen leven, werken en e-leren. Onze artikels hielpen menig kantoorwerker het hoofd boven water te houden in zijn thuiskantoor. Benieuwd naar onze 5 populairste artikels?

Artikel één:

6 tips om efficiënter thuis te werken, ook in tijden van coronacrisis

We werkten maximaal van thuis in 2020. En hoewel deze werkplek niet nieuw was, zochten jullie toch massaal naar tips omdat er nu eenmaal een groot verschil is tussen occasioneel en structureel thuiswerk.

Artikel twee:

Thuiswerken met kinderen? Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.

Thuiswerken is één ding, thuiswerken met kinderen in huis is iets helemaal anders. Hoe combineer je thuiswerk met de opvang van je kinderen?

Artikel drie:

HP Elite Dragonfly: de lichtste convertible notebook

Lewis Hilsenteger van Unbox Therapy laat ons de HP Elite Dragonfly zien en staat versteld van deze zeer lichte convertible notebook.

Artikel vier:

Een gezond kantoor is hoogtechnologisch en biofiel

Lichamelijke en mentale gezondheid staan hoog in ieders agenda. Dat geldt ook voor waar we werken. Een gezonde werkplek is zeer belangrijk.

Artikel vijf:

Touchscreen schoonmaken in coronatijden. Hoe en hoe zeker niet.

Steeds meer notebooks beschikken over een touchscreen. Dat is handig om vlot te surfen, doorheen documenten te scrollen, programma’s te openen en zoveel meer. Nadeel? Vuil en vingerafdrukken zijn onvermijdelijk. Hoe ga je daarmee om in deze coronatijden?