Net zoals 2020 zal ook 2021 in de geschiedenisboeken verdwijnen als bijzonder. Een jaar waarin we veel thuiswerkten en leerden dat we ook thuis op een productieve manier aan de slag kunnen mits we voorzien zijn van de juiste tools en technologieën. Maar ook een jaar waarin we elkaar voorzichtig weer in het echt konden ontmoeten en af en toe naar kantoor konden keren. Onze artikels hielpen kantoorwerkers het hoofd boven water te houden in deze bijzondere tijd. Benieuwd naar onze vijf populairste artikels? Ontdek ze hier.

1. Laptop gestolen? Voorkom kopzorgen met deze maatregelen

Het is geen pretje als jouw laptop gestolen wordt. Wat je kan doen bij diefstal van jouw mobiel toestel? Dat lees je hier.

2. HP ZCentral biedt je intensieve rekenkracht op afstand.

Power users hebben rekenkracht nodig. Tegelijkertijd snakken ze naar de vrijheid om te werken waar ze willen. Dat kan met HP ZCentral.

3. We waarderen het thuiskantoor

Thuiswerk zit al jaren in de lift. En door de verplichte thuiswerkperiode gingen we ons thuiskantoor nóg meer waarderen. Benieuwd welke plek thuiswerk in België inneemt?

4. Bijna 1 jaar maximaal thuiswerk: wat hebben we geleerd?

En of we in 2020 en 2021 veel thuiswerkten. Wat hebben we hieruit geleerd? We maken de balans graag even op.

5. Breid de mogelijkheden van jouw Multi Function Printer uit met HP Workpath apps.

Jouw Multi Function Printer kan veel meer dan je denkt. Dankzij HP Workpath apps, bijvoorbeeld, kan je jouw bedrijfsprocessen stroomlijnen.