Net als vorig jaar is HP partner van de Week van de Mobiliteit.

Waarom? Omdat HP niet alleen een goede blend tussen werk en privé belangrijk vindt, maar ook een degelijke en duurzame mobiliteit. Dit initiatief van het Netwerk Duurzame Mobiliteit stimuleert ons om na te denken over ons verplaatsingsgedrag. Denk jij ook mee?

Waarom iedere dag uren verliezen in de file?

Elke dag, nog voor dag en dauw, opstaan om meer dan een uur te bumperkleven en zonder energie aan te komen op de werkplek. Na de werkdag opnieuw urenlang aanschuiven om ook thuis uitgeput aan te komen. Kleine rekensom: 2 uur per dag in de file, is circa 480 uren per jaar tijdverlies. Breng jij graag 20 dagen per jaar in de auto door of besteed je die tijd liever anders? Aan jou de keuze.

Je neemt veel van de planeet, maar gaf je al eens iets terug?

Dat urenlang bumperkleven is niet alleen nadelig voor jezelf, je beschadigt er ook onze planeet mee. Je stoot immers meer CO2 uit, wat ronduit slecht is voor het klimaat. We nemen al jaren zonder iets terug te geven. Hoe kan jij iets terugdoen en ervoor zorgen dat toekomstig leven mogelijk is? Simpel: door te kiezen voor duurzame mobiliteit of af en toe een dagje thuis te werken.

Hoe HP jou duurzamer laat werken?

HP tekende the Office of the Future uit, een concept dat de New Way of Working in de praktijk brengt: het werk en de werkomgeving op zo’n manier organiseren dat iedereen zijn taken in de beste omstandigheden kan uitvoeren. Hiertoe behoren ook aangepaste werkplekken met de juiste tools. Het spreekt voor zich dat home office en on-the-road-office hier onlosmakelijke deel van zijn.

Overtuigd om ook goed op weg te gaan? Ga voor een duurzamer (werk)leven!

Powered by Intel®