Meer dan 50% van de beroepsbevolking bestaat uit mensen voor wie technologie niet alleen nuttig is, maar simpelweg een manier van leven.

Home/Persoonlijk kopie

Powered by Intel®

Home/Persoonlijk kopie

Meer dan de helft van alle werknemers zijn Millenials en Gen Z’ers. En zeker deze laatsten zien flexibiliteit als de norm, remote-working en een naadloze versmelting van werk en privéleven horen daar onlosmakelijk bij. Elke organisatie die blijft aandringen op een traditionele 9-to-5 werkdag zal het dan ook steeds moeilijker krijgen om toptalent aan te trekken en te houden.

Daarnaast verwachten ze dat hen moderne tools en technologieën ter beschikking worden gesteld. Voor Millennials en Gen Z’ers betekent dit niet alleen het aanbieden van functionele apparaten. Ze zien apparaten als een verlengstuk van hun eigen persoonlijkheid en willen dat ze uitstralen wie ze zijn – of ze nu op kantoor, in een koffieshop of in hun woonkamer zijn. Zo zegt meer dan de helft (52 procent) van de ondervraagde Millennials dat design belangrijk is bij het kiezen van een pc.

Are you ready for the jobs of the future?

In de toekomst zullen automatisering en nieuwe technologieën alleen maar belangrijker worden op de werkvloer. Werknemers moeten erop worden voorbereid om naast en met deze technologieën te kunnen werken.

Download whitepaper

Vier generaties op de werkvloer

De professioneel actieve bevolking wordt steeds ouder. Tegelijk komt de jongste generatie – met andere opvattingen – ook op de werkvloer. Bedrijven die erin slagen ieders sterktes naar boven te laten komen, zullen het meest productief en competitief blijken.

Download whitepaper

Workforce of tomorrow

Voor Gen Z is technologie gewoon part of life. Ze zijn ermee opgegroeid, het is verweven in elk aspect van hun leven. Die realiteit trekt zich door naar de werkplek: ze verwachten niet minder dan een work-life-blend ondersteund door de juiste technologie.

Download whitepaper

Reference case

CityCubes, een onafhankelijk marketingbureau gespecialiseerd in pop-up marketing en merkactivatie, haalde heel wat voordeel uit een doordacht IT-ecosysteem. Voordien was geen enkel apparaat in het kantoor hetzelfde, er werd dubbel betaald voor dezelfde software en er was vooraf niet nagedacht over het type toestel dat het beste aansluit bij de functie van de werknemer.

Tools & technologieën

Een notebook afgestemd op de gebruiker, geen one-size-fits-all maar persoonlijke apparaten aangepast aan iedere taak en de manier van werken. Van ultra licht en mobiel tot superkrachtig … in alle mogelijke combinaties.

HP EliteBook x360

Ideaal voor wie belang hecht aan elegantie en mobiliteit. Schitterend ontwerp met convertible laptop en Intel® Core™ i7 processor.

Ontdek meer

HP Dragonfly

Ongelooflijk licht. De HP Elite Dragonfly met Intel® Core™ vPro® processor maakt je buitengewoon mobiel in de vorm van een prachtig ontworpen x360 convertible laptop met touchscreen .

Ontdek meer

Mobile Z

De nieuwe ZBook premium suite met Intel® Core™ i7 processor. Ultradun ontwerp met professionele prestaties.

Ontdek meer