Het digitale en virtuele tijdperk is aangebroken. We werken meer dan ooit remote en vergaderen ook online. Toch kunnen we niet zonder papier. Een document nalezen bijvoorbeeld gebeurt nog het beste op papier. Of samen met een klant een offerte overlopen, ook dat doen we graag met ons document in de hand. Printen blijft dus deel uitmaken van onze dagelijkse (professionele) activiteiten. HP ontwikkelde HP+ om op een slimme manier te printen.

HP+: een slim printsysteem

Een klassieke printer doet wat jij vraagt. Een HP+ printer daarentegen, die denkt vooruit. Zo is je printer veiliger, productiever én duurzamer dan ooit. Precies wat je nodig hebt in de hybride werkwereld.

Altijd gebruiksklaar

Je wil efficiënt werken. Je wil niet wachten. En je wil vooral géén tijd verliezen. Een HP+ printer, die is met de cloud verbonden. Dankzij de Smart Cloud Resilience-technologie werk je zonder problemen. Want deze technologie detecteert automatisch problemen nog voordat ze vertraging zouden kunnen veroorzaken.

Nooit meer zonder inkt of toner

Wie een HP+ printer aanschaft, krijgt 6 maanden HP Instant Ink erbij. Deze handige en volledig automatische service voorziet je van inkt of toner wanneer je huidige cartridges bijna op zijn. Je oude cartridges? Die worden gerecycled. Met HP Instant Ink hoef jij je dus geen zorgen meer te maken over je inkt- of tonerniveau. Bovendien bespaar je tot wel 70 % op inkt en tot 50 % op toner. Gewoon via jouw persoonlijke printplan.

Productiviteit in zakformaat

Moet je soms documenten scannen? Vanaf nu kan dat eenvoudigweg via de HP Smart-app. Want HP+ geeft je de kans om 24 maanden gebruik te maken van geavanceerde functies en dat gewoon in zakformaat. Zo scan je met gemak je bonnetjes, contracten of eender ander document.

Slim voor het milieu

Duurzaamheid staat hoog op de agenda; ook bij HP. Wie bijvoorbeeld kiest voor HP+, helpt mee om de ontbossing te stoppen en om cartridges te recyclen. Voor elke pagina die jij print, plant HP een boom en worden bossen dus beschermd. Je lege cartridges? Die stuur je in een gefrankeerde envelop naar HP om te recyclen.

De verschillen op een rijtje

Om je te helpen je keuze te maken tussen een standaard HP printer en een HP+ printer, zetten we de verschillen nog even op een rijtje.

Met HP+

Zonder HP+

SLIMME PRINTER Intelligente, cloudgebaseerde connectiviteit en beveiliging
SLIM INKTABONNEMENT 6 maanden Instant Ink inbegrepen1
Na 6 maanden betaal je een maandelijks bedrag, tenzij je hebt opgezegd
Instant Ink beschikbaar
SMART-APP Geavanceerde HP Smart-appfuncties gedurende 24 maanden lang inbegrepen2 Standaard HP Smart-app
SLIMME DUURZAAMHEID
 • Forest First-printen
 • Cartridgerecyclage met Instant Ink3
Cartridgerecyclage met Instant Ink
GARANTIE 1 extra jaar HP garantie4 Standaard HP garantie
ORIGINELE HP INKT- OF TONERCARTRIDGES Vereist Aanbevolen
OVERIGE VEREISTEN
 • HP account
 • Continue internetverbinding

Benieuwd welke HP+ printers er zijn? Ontdek ze hier.

 


 1. 6 maanden Instant Ink inbegrepen: Aanmelding voor Instant Ink is vereist. Instant Ink is niet in alle landen beschikbaar. Voor het geselecteerde plan geldt een maandelijkse paginalimiet. Aanmelding voor Instant Ink moet worden voltooid binnen 7 dagen tijdens de installatie van de printer door het door HP aanbevolen installatieproces te volgen zoals aangegeven in de instructies die bij de printer zijn meegeleverd. Tenzij de service binnen de actieperiode online wordt opgezegd via www.hpinstantink.com, wordt er een maandelijks bedrag aan de hand van het gekozen plan via je betaalmethode in rekening gebracht, eventueel vermeerderd met kosten voor extra pagina’s. Aan het einde van de maand gedurende de actieperiode worden er kosten voor extra pagina’s bij de klant in rekening gebracht.  Het gebruik van de in de doos meegeleverde tonercartridge is in de actieperiode inbegrepen. Een aanbieding is slechts geldig voor één printer. De aanbieding voor Instant Ink met gratis maanden kan na 31-10-2021 worden gewijzigd. De aanbieding kan niet worden ingewisseld voor geld. De installatieaanbieding kan tegelijk met andere aanbiedingen worden gebruikt; zie de actievoorwaarden van de andere aanbieding voor meer informatie. Geldige betaalmethode, e-mailadres en internetverbinding met de printer zijn vereist. Zie de aanvullende informatie over de aanbieding tijdens het aanmeldproces op internet. Kijk op www.hpinstantink.com voor meer informatie over de service.
 2. HP Smart-app: De HP Smart-app moet worden gedownload. Kijk voor informatie over printen vanaf overal op www.hp.com/go/mobileprinting. Bepaalde functies/software zijn alleen beschikbaar in het Engels en hebben verschillen tussen de desktopversie en mobiele apps. Een abonnement is mogelijk vereist. Het abonnement is mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.hpinstantink.com. Internettoegang is vereist en moet apart worden aangeschaft. Voor volledige functionaliteit is een HP account vereist. Er is een lijst van ondersteunde besturingssystemen beschikbaar in de app stores. Faxfunctionaliteit is enkel bedoeld voor het versturen van een fax. Na 24 maanden wordt een maandelijks bedrag in rekening gebracht om de geavanceerde functies van HP Smart Advance te kunnen blijven gebruiken. HP Smart Advance is niet in alle landen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.hpsmart.com.
 3. Cartridgerecycling: Beschikbaarheid van de opties verschilt per land. Kijk voor meer informatie op hp.com/recycle.
 4. HP+ DeskJet, ENVY en LaserJet:
  Bij HP+ is 1 extra jaar HP garantie inbegrepen bovenop de HP standaardgarantie van 1 jaar. Raadpleeg de documentatie in de doos van de printer voor verdere informatie over HP garantie. De HP garantievoordelen gelden naast de wettelijk vastgelegde rechten die zijn gesteld onder de van toepassing zijnde wetgeving inzake consumentenbescherming in verband met goederen die niet overeenkomen met het koopcontract. De garantie van HP beperkt of beïnvloedt op geen enkele wijze je wettelijke rechten als consument. Zie: https://support.hp.com/be-nl/document/c03955641.
  OfficeJet Pro: Tot 3 jaar HP garantie in totaal, afhankelijk van de activering van HP+ tijdens de installatie en online aanmelding. Drie jaar omvat: (1) één jaar standaard HP garantie; (2) één extra jaar HP garantie door de activering van HP+ bij de installatie; en (3) één jaar bonus HP garantie via aparte online registratie, die binnen 60 dagen na aankoop van de printer moet worden voltooid op www.hp.com/eu/bonuswarranty/. Raadpleeg de documentatie in de doos van de printer voor verdere informatie over HP garantie. De HP garantievoordelen gelden naast de wettelijk vastgelegde rechten die zijn gesteld onder de van toepassing zijnde wetgeving inzake consumentenbescherming in verband met goederen die niet overeenkomen met het koopcontract. De garantie van HP beperkt of beïnvloedt op geen enkele wijze je wettelijke rechten als consument. Zie: https://support.hp.com/be-nl/document/c03955641.