HP raadt Windows 10 Pro voor bedrijven aan

Onderzoek heeft uitgewezen dat 81 procent van de IT-managers het surfen op onbeveiligde sites ziet als de primaire bron van online aanvallen.*

Aanvallers gaan bovendien steeds geavanceerder te werk. Onveilige websites zien er steeds veiliger en betrouwbaarder uit, het risico op besmetting wordt zo steeds groter.

HP Sure Click blokkeert automatisch online aanvallen vanuit pop-up websites met malware of ransomware. Het is een hardware matig afgedwongen beveiliging voor webbrowsers waarmee je elk tabblad opent in een Micro Virtual Machine. Je surft met andere woorden in een CPU-gebaseerde afgeschermde omgeving. De code die tijdens de sessie wordt uitgevoerd, wordt geïsoleerd. Malware kan zo nooit iets veranderen aan andere tabbladen, applicaties of het besturingssysteem. Gewoon het tabblad sluiten en de malware is weg. Op het moment dat je het tabblad of het browservenster sluit, wordt de virtuele machine namelijk weer uit de lucht gehaald en voorgoed verwijderd.

Lever de hele dag topprestaties met Windows 10 Pro. Het gebruik van HP Sure Click gaat niet ten koste van de prestaties van je pc.

* Bron: Ponemon Institute, gesponsord door Spikes Security ‘The Challenge of Preventing Browser-Borne Malware’, februari 2015.