De langverwachte zomervakantie vloog voorbij. Binnenkort keren duizenden kinderen terug naar school. En ook werknemers gaan na enkele weken vakantie weer aan het werk. We hopen allemaal dat dit weer veilig verloopt. Toch bestaat nog steeds de mogelijkheid dat er weer op afstand geleerd en gewerkt zal worden. Ben jij al voorzien van een betrouwbare notebook om overal veilig te kunnen werken?

Een betrouwbare notebook is nodig

Vlaamse jongeren gaan zo’n 175 dagen (ofwel 1.050 lesuren) per jaar naar school. Dat wil dus zeggen dat de oudste leerlingen van het secundair onderwijs het afgelopen schooljaar meer dan 500 lesuren online les kregen. Ook in de toekomst zal digitaal onderwijs aan belang winnen. We kunnen onze kinderen dan maar beter voorzien van een betrouwbare notebook, toch? Ook als kenniswerker heb je een veilige notebook nodig. Liefst een licht model dat je zo meeneemt naar je werkplek; waar die ook is.

HP EliteBook x360: betrouwbaar, veilig en bijzonder mobiel

De HP EliteBook x360 met Windows 10 Pro is dé betrouwbare en veilige notebook bij uitstek. Je neemt deze notebook zo mee naar je studeer- of werkplek om er in alle rust en volledig veilig (online) op te werken. Het convertible aspect is bovendien mooi meegenomen want zo kies je zelf in welke modus je werkt. Wist je trouwens dat Windows 10 Pro-pc’s met beveiligde kernen1 een geïntegreerd hardware- en softwareplatform bieden dat een extra beveiligingslaag onder het besturingssysteem toevoegt, waardoor firmware-aanvallen nu en in de toekomst voorkomen worden?

Op weg naar nog meer digitaal leren en werken

De stap naar een meer digitale manier van leren en werken is onomkeerbaar gezet. Zowel in het onderwijs als op de werkvloer. Op die manier worden onze kinderen voorbereid op een meer digitale, professionele toekomst waarin ze ook samen zullen werken met en via innoverende technologieën en machines. Bereid je daarom nu voor op de digitale toekomst.

1. Pc’s met beveiligde kernen vereisen een specifieke configuratie om de meest hoogwaardige bescherming tegen aanvallen volledig tot uiting te laten komen.