62% van de werknemers werkt vanop meer dan
1 locatie.

Powered by Intel®

Oplossingen voor thuis en op kantoor

Vandaag de dag spreken we niet alleen meer over onze desk in the office, maar spreken we in één adem ook over onze thuisdesk; onze hoffice. Beide werkplaatsen zijn ondertussen evenwaardig en vullen elkaar bovendien mooi aan. Wat dacht je van een dagje te werken op kantoor aan een flexdesk en een ander dagje van thuis uit te werken?

Anno 2020 is alles mogelijk en kunnen werknemers zowel op kantoor als thuis gebruik maken van veelzijdige apparatuur. Denk maar aan een extra (eventueel draagbare) display, een extern toetsenbord en muis. Met de juiste tools stimuleren we onze creativiteit en verhogen we onze productiviteit; waar we ook zijn. HP is helemaal mee!

De beste apparaten in de wereld werken met Windows 10 Pro.

HP EliteDisplays

Niets doet nog terugdenken aan de vaste schermen van weleer zodra je kennismaakt met de HP Elite Displays. Vanuit de filosofie alles kan werden deze verschillende soorten displays ontworpen. Iedere taak zijn specifieke monitor.

Ontdek meer

HP Dockings

Krijg je er ook de kriebels van als je een wirwar aan kabels ziet? Wil je meer werkruimte creëren én jouw beste beentje voorzetten voor een clean desk? Dat is allemaal mogelijk met de handige HP Dockings!

Ontdek meer

Thuiswerken

Nooit eerder werkten we zoveel van thuis. Nooit eerder zochten we zo ijverig naar een evenwicht tussen thuiswerk en gezin. Want ook in onze home office willen we veilig en productief werken. En technologie kan hierbij helpen …

Reference case

In 2019 opende Cegeka in Hasselt zijn nieuwe business lounge. Deze lounge beantwoordt aan het concept van Activity Based Workplace: werkruimtes creëren die specifiek zijn ingericht om bepaalde taken uit te voeren. Voor een brainstorm met meerdere collega’s heb je nu eenmaal een andere omgeving nodig dan voor een ruimte om rustig aan een presentatie te werken.

Whitepapers

Geef ruimte aan grenzeloze creativiteit

Elk type werk heeft een aangepaste ruimte nodig met de specifieke faciliteiten (technologie, comfort, sfeer) die voor die taak nodig zijn. De focus wordt bevorderd, met een beter resultaat tot gevolg.

Download whitepaper

We waarderen het thuiskantoor

Thuiswerk zit al jaren in de lift. De cijfers bevestigen deze trend: in 2018 werkte bijna 17 % van de bevolking af en toe van thuis, in 2019 bijna 20 %. En ook in 2020 zet deze tendens zich razendsnel voort. Benieuwd naar de meest recente cijfers? We zetten ze even op een rijtje voor jou.

Download whitepaper

We verwaarlozen het thuiskantoor

Thuiswerk raakt steeds meer ingeburgerd, maar het thuiskantoor is vaak niet aangepast aan de vele uren die we er spenderen. Met enkele kleine ingrepen wordt je home office even performant als je bureau op kantoor.

Download whitepaper