De mobiele werknemers werken steeds meer in hun thuiskantoor en willen dat zo efficiënt mogelijk doen. Daarom hebben ze ook thuis nood aan de beste tools en technologieën.

Powered by Intel®

Het thuiskantoor: deel van de hybride werkomgeving

In een niet zo ver verleden verwaarloosden we het thuiskantoor. Er werd slechts sporadisch thuisgewerkt en daarom werd er ook geen aandacht besteed aan de inrichting van deze werkplek.

Anno 2021 is dat helemaal anders. Want we waarderen het thuiskantoor steeds meer. Dankzij het verplichte thuiswerk ervaarden we een heleboel voordelen en leerden we dat we thuis even efficiënt als op kantoor kunnen werken, mits we beschikken over de juiste tools en technologieën. Denk maar aan loepzuivere audio, een tweede scherm, extern toetsenbord en muis.

HP EliteDisplays

Niets doet nog terugdenken aan de vaste schermen van weleer zodra je kennismaakt met de HP Elite Displays. Vanuit de filosofie alles kan werden deze verschillende soorten displays ontworpen. Iedere taak zijn specifieke monitor.

Ontdek meer

HP Dockings

Krijg je er ook de kriebels van als je een wirwar aan kabels ziet? Wil je meer werkruimte creëren én jouw beste beentje voorzetten voor een clean desk? Dat is allemaal mogelijk met de handige HP Dockings!

Ontdek meer

Accessoires

Vervolledig jouw home office met enkele handige accessoires om nog efficiënter te werken.

Ontdek meer

HP OfficeJet Pro 9020

Werknemers moeten ook in hun thuiskantoor kunnen printen, scannen, kopiëren en eventueel faxen.

Ontdek meer

TechTalk

Het belang van goede audio
De allerbeste geluidskwaliteit? Daar zorgen HP en Bang & Olufsen voor. Geen storende achtergrondgeluiden – zoals een blaffende hond of dichtslaande deur – meer wanneer je thuiswerkt. Ontdek nog meer features in deze TechTalk-video.

Mobile Office
Wie thuiswerkt, verplaatst zich soms doorheen het huis gedurende de werkdag. Focustaken worden bijvoorbeeld afgehandeld in het thuiskantoor zelf en brainstormen verloopt net dat ietsje makkelijker met zicht op de tuin. Thuiswerkers hebben dus nood aan een licht en mobiel toestel. Ontdek meer in deze TechTalk-video.

Home printing-beleid
Werknemers willen een productieve workforce. Daarom raden we hen dan ook aan om een actief home printing-beleid te voeren. Op die manier kunnen thuiswerkers niet alleen veilig, maar ook eenvoudig en efficiënt printen. Een HP-expert aan het woord.

Thuiswerken

Nooit eerder werkten we zoveel van thuis. Nooit eerder zochten we zo ijverig naar een evenwicht tussen thuiswerk en gezin. Want ook in onze home office willen we veilig en productief werken. En technologie kan hierbij helpen …

Whitepapers

We waarderen het thuiskantoor

Thuiswerk zit al jaren in de lift. De cijfers bevestigen deze trend: in 2018 werkte bijna 17 % van de Belgische bevolking af en toe van thuis, in 2019 bijna 20 %. Ook in 2020 zette deze tendens zich razendsnel voort. En na de gezondheidscrisis zal één derde van de Belgen wekelijks minstens 1 keer per week blijven thuiswerken. We zetten de cijfers even op een rijtje voor jou.

Download whitepaper