Jouw werkplek hoeft zich niet te beperken tot één enkele. Sinds de pandemie begrijp je als geen ander dat je vrijwel overal aan de slag kan gaan, mits jouw job en werkgever het toelaten natuurlijk. Hét toestel waarmee jij bepaalt waar en hoe je werkt en dat ook jouw ecologische voetafdruk verkleint? De HP EliteBook 830. Benieuwd naar meer?

Kant-en-klare-krachtige beveiliging in een duurzaam toestel

De aluminium cover maakt dit toestel elegant, HP Noise Cancellation filtert dan weer achtergrondgeluiden zoals een blaffende hond weg en zorgt ook voor minder echo. Op die manier verhoogt de audiokwaliteit waardoor je beter kan samenwerken en videobellen. HP Wolf Security biedt dan weer een diepgaande bescherming onder, in en boven het OS zodat je werkelijk overal veilig en zonder onderbrekingen aan de slag kan gaan. Wist je trouwens dat het toetsenbord voor 50 % bestaat uit gerecycleerde dvd’s? Ook de verpakking werd gemaakt van duurzame materialen en kan na gebruik gerecycleerd worden. Zo draag je zonder enige moeite bij tot een duurzamere wereld.

Het is duidelijk: pc’s met beveiligde kern – zoals de HP EliteBook 830 – zijn de veiligste Windows-pc’s ooit, met kant-en-klare krachtige beveiliging die proactief werkt om infecties te voorkomen, informatie beschermt en beveiliging een stuk minder ingewikkeld maakt. De specificaties van dit veilige en krachtige toestel op een rijtje:

  • Tot Intel® Core™ i7 vPro® processor
  • Windows 11 Pro
  • Lange batterijlevensduur
  • Sneller opladen
  • Beschermd door HP Wolf Security
HP ZBook Studio

Krijg de veiligste Windows ooit met Windows 11 Pro

Windows 11 Pro is de veiligste Windows ooit met krachtige ingebouwde beveiliging.

Ideaal voor home & office navigators

In the Office of the Future benadrukt HP het belang van een persoonlijke aanpak. Hierbij worden toestellen afgestemd op hun gebruikers om hen zo optimaal te ondersteunen tijdens hun werkdag. Om bedrijven hierbij te helpen, definieerde HP een aantal mogelijke profielen (ook wel persona’s genoemd). Eén daarvan is de home & office navigator. Deze groep van mobiele werknemers kan zo doorheen de werkomgeving thuis en op kantoor navigeren dankzij de hoge mate aan flexibiliteit die de HP Elitebook 830 biedt. Op die manier kiezen ze zelf de werkplek die het beste past bij hun drukbezette planning.

Ontdek meer