HP raadt Windows 10 Pro aan.

HP Elite Dragonfly: de lichtste convertible notebook

Lewis Hilsenteger van Unbox Therapy laat ons de HP Elite Dragonfly zien en staat versteld van deze zeer lichte convertible notebook.

Lees meer >

Chatiquette: enkele vuistregels

Vandaag de dag maken we, al dan niet gedwongen, meer dan ooit gebruik van een waaier aan digitale kanalen om met elkaar te communiceren. Ook in een professionele context zijn allerlei chat apps zoals Whatsapp, Messenger, de chatfunctie in Teams, Webex of Slack bezig aan een steile opmars.

Lees meer >

Terug naar kantoor: een nieuwe start voor veel werknemers

Maart 2020 staat in ons geheugen gegrift. De start van een bijzondere periode waarin we wekenlang maximaal in ons kot moesten blijven, óók om te werken. Vaarwel dagelijks fileleed en onnodig tijdverlies, welkom in je eigen vertrouwde omgeving. Enerzijds een opluchting, anderzijds een belemmering.

Lees meer >

Bescherming en zelfherstel met HP Sure Start

HP Sure Start controleert de BIOS-code. Is het BIOS gekraakt, dan start HP Sure Start je apparaat opnieuw op en wordt een veilige ‘gouden kopie’ van het BIOS geladen.

Lees meer >

Terug naar kantoor als werkgever: zo doe je dat

Het businessplan van 2020 werd in het voorjaar plots gedwarsboomd toen het leven tijdelijk on hold ging. Thuiswerk werd eensklaps de norm. Een complete ommezwaai voor de ene werkgever, een continuatie voor de andere. Nu de maatregelen versoepeld worden, keren we langzaamaan weer terug naar de werkvloer. Hoe pak jij die terugkeer naar kantoor aan?

Lees meer >