In 2020 zal het digitale universum 44 zettabytes bereiken, dat is 40 keer meer bytes dan er waarneembare sterren in het universum zijn.

HP raadt Windows 11 Pro aan voor bedrijven
Powered by Intel®

Samen kunnen we meer

Bijna alle werknemers werken samen, niet langer volgens traditionele lijnen gebaseerd op functies, maar veeleer in ad hoc teams, samengesteld op basis van de nodige skills voor een bepaald project.

Technologie kan helpen om een creatieve en innovatieve omgeving te creëren waarin deze ad hoc teams zonder beperkingen, makkelijk kunnen samenwerken. Met apparaten die intuïtief deze samenwerking ondersteunen, zowel binnen als buiten vergaderruimtes.

De beste apparaten in de wereld werken met Windows 10 Pro.

Meeting rooms

Voorzie de juiste tools in jouw vergaderzaal en zorg er zo voor dat meetings tijdig van start kunnen gaan en probleemloos kunnen verlopen.

Lees meer

Thuis en op kantoor

Ideale oplossingen voor goed uitgeruste desks die beantwoorden aan al jouw noden van dat moment. Een picture perfect voor een perfect match!

Lees meer

Mobile print solutions

Waar je ook bent en welk device je ook gebruikt, HP zorgt ervoor dat je makkelijk en vooral veilig kunt werken en printen.

Lees meer

ZCentral

ZCentral centraliseert kracht. Zo ben jij vrij om te werken waar je wilt, maar beschik je toch over de enorme rekenkracht die je nodig hebt in jouw professionele activiteiten.

Lees meer