Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het staat hoog op de agenda van iedere moderne organisatie. Toch blijft het vaak een uitdaging om de juiste balans te vinden tussen dit engagement en de belangen van de organisatie. Denk maar aan de stapels printopdrachten die jouw printer iedere dag verwerkt. Maar wist je dat printen niet nefast hoeft te zijn voor het milieu? Want met HP PageWide verklein ook jij jouw ecologische voetafdruk.

Een nieuwe printrevolutie

HP is koploper in de printwereld: enerzijds zorgden de HP LaserJets voor een revolutie in zakelijke productiviteit, anderzijds brachten HP Inkjets professionele kleurenafdrukken naar het kantoor en de thuisomgeving. De grensverleggende HP PageWide-technologie zorgt nu voor een nieuwe revolutie in printerland.

De laagste total cost of ownership

Hoe dat kan? HP PageWide bedrukt in één keer de volledige breedte van de pagina. Deze technologie is sneller, productiever en nauwkeuriger dan ooit. Bovendien gebruikt deze technologie minder stroom én zijn de printkosten lager. Met HP PageWide verklein ook jij dus jouw ecologische voetafdruk. Ontdek er nóg meer over in deze video.

Hoe je nog duurzamer kan ondernemen

Misschien vraag je je wel af hoe jouw organisatie haar energieverbruik nog verder kan verminderen en haar co2-voetafdruk kan verkleinen. Of hoe jouw keuzes op IT-vlak je hierbij kunnen helpen of hinderen. In deze whitepaper leer je er meer over.