De evolutie van de werkplek is duidelijk. Iedere dag acht uur werken in een open office beantwoordt al een tijdje niet meer aan de realiteit. We evolueren dan ook naar een hybride werkomgeving waarin technologie het verschil maakt. Vergeet een one-size-fits-all, maar kijk naar het individu en zijn/haar taken. Ook vernieuwde technologie ondersteunt je in de hedendaagse werkomgeving. Klaar om enkele nieuwigheden te ontdekken die HP voor jou in petto heeft?

Vernieuwde HP EliteBooks

In de hedendaagse werkomgeving kunnen we werken waar we willen. Met de vernieuwde HP EliteBooks verhoog je niet alleen jouw productiviteit, maar werk je ook hoe je wil.

Convertible design

HP hecht veel belang aan het convertible design. Zo kun je bijvoorbeeld in tabletmodus een artikel lezen op je bank of in tentmodus een webinar volgen.

Anti-glare scherm

Baadt jouw home office in het licht of werk je ’s zomers al eens graag buiten? Dankzij het anti-glare scherm kun je ook in lichtrijke omstandigheden probleemloos en productief werken.

Vernieuwd toetsenbord

HP zorgde voor een stiller toetsenbord in de vernieuwde HP EliteBooks. Zo stoor je jouw huisgenoten niet wanneer zij ’s avonds een film kijken en jij nog snel even een mailtje typt. Daarnaast verving HP een aantal samenwerkingsknoppen door andere knoppen – zoals een fingerprintsensor en een programmeerbare toets – zodat je sneller en veiliger werkt.

Noise reduction

Nu er massaal van thuis gewerkt wordt terwijl ook huisgenoten vaak thuis zijn – denk maar aan jouw spelende kinderen, trouwe viervoeter of lieve partner – en videocalls dagelijkse kost zijn, hebben we nood aan noise reduction. Speciaal daarvoor beschikken de HP EliteBooks niet enkel vooraan over een microfoon, maar ook achteraan. En om achtergrondgeluiden helemaal weg te filteren, wordt er zelfs gebruik gemaakt van Artificial Intelligence dat bijvoorbeeld geblaf herkent en onderdrukt. De slimste en meest geavanceerde technologie om jou veilig en productief te laten werken.

En dat is nog niet alles …

Uiteraard is er nog meer. Benieuwd hoe de vernieuwde technologie van HP je ondersteunt in de hedendaagse werkomgeving en hoe ook Inetum-Realdolmen je hierbij kan helpen? Ontdek er meer over tijdens de Wiki Live-sessie van Inetum-Realdolmen met Gerty Seutens, category manager bij van HP.