Nu meer dan ooit staan werknemers en hun werkbeleving centraal, of anders gezegd: er wordt een persoonlijke aanpak gehanteerd. Hierbij worden toestellen volledig afgestemd op hun gebruikers en houden ze niet enkel rekening met de persoonlijke taken en verantwoordelijkheden, maar ook met de manier en plaats van werken en de persoonlijkheid van de gebruikers zelf. Voor de meeste organisaties is zo’n persoonlijke aanpak een nieuw gegeven. Om organisaties hierbij te helpen, adviseert HP om een aantal persona’s (of profielen) te definiëren. Eén daarvan is de home & office navigator. We stellen dit profiel graag aan jou voor.

Wie is de home & office navigator?

Deze werknemers verplaatsen zich een hele dag doorheen hun werkomgeving: ‘s ochtends handelen ze bijvoorbeeld enkele focustaken af in hun thuiskantoor. Daarna overleggen ze met collega’s aan de telefoon terwijl ze wandelen doorheen hun tuin. ’s Middags gaan ze naar kantoor om eerst samen met het team te brainstormen in de vergaderzaal en vervolgens geconcentreerd aan de slag te gaan aan een focusdesk. Wat home & office navigators zo typeert? Ze willen absoluut geen tijd verliezen én efficiënt aan de slag gaan. Daarvoor hebben ze nood aan een veilig en mobiel toestel met touch waarmee ze in alle discretie vertrouwelijke info kunnen verwerken en bovendien vlot kunnen samenwerken; waar ze zich ook bevinden.

Krijg de veiligste Windows ooit met Windows 11 Pro

Net omdat home & office navigators een hele werkdag bewegen doorheen hun verschillende werkomgevingen, raadt HP hen de HP EliteBook 800-serie aan. Veelzijdige toestellen met Windows 11 Pro: de veiligste Windows ooit met krachtige ingebouwde beveiliging.

In de kijker: HP EliteBook x360 830 met kant-en-klare-krachtige beveiliging

De specificaties van dit mobiele toestel op een rijtje:

  • Tot Intel® Core™ i7 processor
  • Windows 11 Pro
  • 13.3 inch (33,8 cm) FHD touchscreen
  • Convertible notebook
  • Doorgedreven beveiliging van HP Wolf Security

Wist je trouwens dat pc’s met beveiligde kern – zoals de HP EliteBook x360 830 – de veiligste Windows-pc’s ooit zijn, met kant-en-klare krachtige beveiliging die proactief werkt om infecties te voorkomen, informatie beschermt en beveiliging een stuk minder ingewikkeld maakt?

Uiteraard bewegen niet alle werknemers zich voortdurend doorheen hun thuis- en kantoorwerkomgeving. Ontdek hier de andere mogelijke persona’s die HP als voorbeeld geeft.