Hoe werk je veilig?

Mobiele werknemers leggen dagelijks heel wat kilometers af. En hun geplande klantenbezoeken en meetings volgen elkaar vaak snel op. Deze professionals hebben dan ook nood aan een mobiel en licht ecosysteem waarmee ze overal veilig aan de slag kunnen gaan. Gerty Seutens, HP Category Manager Business Desktops, Notebooks & Mobility, laat je in kennismaken met een mobiel ecosysteem. Kijk of lees je mee?

Een stijlvolle tas

Je spullen, die moeten netjes bij elkaar zitten in een handige tas. Wat dacht je van de HP Executive 15.6” top load tas met USB-poort aan de buitenkant om je telefoon en andere toestellen makkelijk op te laden?

Een lichte notebook

Niets zo vervelend als je spullen met je mee te moeten slepen. Trap op, trap af. Auto in, auto uit. Een lichte notebook is dus een must. Wat dacht je van de ultralichte, convertible en bijzonder elegante HP Elite Dragonfly met Windows 10 Pro? Want Windows 10 Pro-pc’s met beveiligde kernen1 bieden je een geïntegreerd hardware- en softwareplatform dat een extra beveiligingslaag onder het besturingssysteem toevoegt, waardoor firmware-aanvallen nu en in de toekomst worden voorkomen.

Een draagbaar tweede scherm

Geen larie, maar wetenschappelijk bewezen: je bespaart wel 2,5 uur als je werkt met een tweede scherm zoals een HP EliteDisplay S14; een Full HD-scherm van slechts 1 kg.

Een draadloze headset en muis

Een draadloze Bluetooth headset – die achtergrondgeluiden onderdrukt – en de HP Elite Presenter Mouse mogen uiteraard niet ontbreken in jouw mobiele ecosysteem. Op die manier werk je ook onderweg comfortabel en in alle privacy.

USB-C-mini dock

Voor wie onderweg wil connecteren aan een bestaand ecosysteem maar niet alle poorten heeft, is een USB-C-mini dock ideaal, speciaal ontworpen om makkelijk mee te nemen.

Mobiel werken in de hybride werkomgeving

We werken momenteel al op een meer hybride manier en zullen dat in de toekomst nog meer doen. Want de hybride werkplek stimuleert ons om eender waar veilig en productief te kunnen werken. Klaar om de stap te zetten naar deze moderne werkomgeving en dus ook onderweg productief te zijn?

1. Pc’s met beveiligde kernen vereisen een specifieke configuratie om de meest hoogwaardige bescherming tegen aanvallen volledig tot uiting te laten komen.