Whitepaper – Cybercriminaliteit2021-08-24T08:46:20+02:00

Altijd verbonden, altijd geïnformeerd. Grasduin in de artikels en vind inspiratie op je weg naar jouw Office of the Future.

Powered by Intel®

Cybercriminaliteit

A simple guide to the dark web

Bedrijfsdata zijn big business op het dark web. Cybercriminelen bieden er grof geld om bedrijfsgeheimen te pakken te krijgen. Er zijn manieren om je ertegen te wapenen, en gespecialiseerde IT-dienstverlening kan daarbij helpen.

Download whitepaper

The face of cybersecurity in today’s workplace

De moderne werkplek met tal van digitale, mobiele mogelijkheden biedt veel voordelen voor bedrijven en werknemers, maar ook een gigantische uitdaging: hoe dit alles (toestellen en netwerken) beveiligd houden?

Download whitepaper

Houd het digitaal veilig thuis, voor jezelf en je bedrijf

Stijging van het aantal netwerkaanvallen gericht op Wi-Fi®-thuisnetwerken en VPN’s, phishing via domeinen gerelateerd aan het coronavirus die misleidend doorverwijzen naar schadelijke sites, inbreuken op de visuele privacy en gevolgen voor de productiviteit …

Download whitepaper

HP Managed Print Services
Topic of Influence: Workplace

Vandaag de dag willen organisaties besparen. Eén van de zaken bovenaan het lijstje van besparingen is de printomgeving. Managed Print Services van HP helpt dit mee in kaart te brengen en kijkt nog verder dan dat. Kantoren zelf zijn namelijk veranderd alsook het aantal devices waarmee we werken.

Download whitepaper

Matching flexibility with security

De veiligheidsrisico’s die met plaatsonafhankelijk werken gepaard gaan, kan je op verschillende niveaus aanpakken. HP heeft een reeks beveiligingsfeatures die zijn ingebouwd in de hardware, als eerstelijnsbescherming.

Download whitepaper

HP Managed Print Services
Topic of Influence: Security

Cybersecurity is één van de dringendste en meest gecompliceerde issues geworden waaraan ondernemingen vandaag de dag blootgesteld worden. Servers, het netwerk en PC’s worden op verschillende manieren beveiligd, maar dacht je ook aan het beveiligen van jouw print- en scanomgeving?

Download whitepaper

Security in the era of industry 4.0

De productie-industrie is een belangrijk target voor cybercriminelen. Deze sector draait immers vaak op verouderde OS en geeft aan niet voldoende kennis in huis te hebben om met securitydreigingen om te gaan, wat investeringen in nieuwe digitale technologieën niet bevordert.

Download whitepaper

HP Remote Worker Cybersecurity Best Practices

In deze uitdagende tijden werken we meer van thuis. We moeten niet alleen zorgen voor een goede persoonlijke hygiëne, maar ook voor een sterke cybersecurity-hygiëne. HP lijst praktische informatie op om jou hierbij te helpen.

Download whitepaper
Ga naar de bovenkant