Whitepaper – Persoonlijk2021-08-24T08:34:29+02:00

Altijd verbonden, altijd geïnformeerd. Grasduin in de artikels en vind inspiratie op je weg naar jouw Office of the Future.

Powered by Intel®

Persoonlijk

Home & office navigator

Werknemers met een gevarieerd takenpakket die zich het prettigst voelen in kantooromgevingen verspreid over verschillende locaties.

Download whitepaper

Will better tech mean better meetings?

De tijd van vergaderen met enkel een whiteboard en notaschriftjes ligt al even achter ons. Maar welke hulpmiddelen zijn nu helemaal up-and-running, en welke evoluties zitten eraan te komen?

Download whitepaper

Frontline & back office hero

De frontline & back office heroes fungeren als het boegbeeld van een organisatie. Zij zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en partners.

Download whitepaper

Vier generaties op de werkvloer

De professioneel actieve bevolking wordt steeds ouder. Tegelijk komt de jongste generatie – met andere opvattingen – ook op de werkvloer. Bedrijven die erin slagen ieders sterktes naar boven te laten komen, zullen het meest productief en competitief blijken.

Download whitepaper

Frontline & back office hero

Professionals die ultieme prestaties en bedrijfskritische betrouwbaarheid eisen op volledig op maat gemaakte apparaten.

Download whitepaper

Professional creator

Creatieve professionals die iedere dag creëren. Deze werknemers leveren grootse prestaties in gespecialiseerde toepassingen.

Download whitepaper

Hurtling towards the Office of the Future

Zowel de workforce, de workplace als workstyles veranderen. Lees alles over de trends die dit veroorzaken en hoe er optimaal op inspelen.

Download whitepaper

Mobile trailblazer

Professionals die vaak onderweg zijn en overal vlot willen connecteren om snel en productief aan de slag te gaan.

Download whitepaper

Werknemers en hun werkbeleving staan centraal

Voortaan stem je toestellen af op hun gebruikers. En die toestellen, die houden rekening met de specifieke taken & verantwoordelijkheden, maar ook met de werkstijl en persoonlijkheid van de gebruikers zelf.

Download whitepaper

Workforce of tomorrow

Voor Gen Z is technologie gewoon part of life. Ze zijn ermee opgegroeid, het is verweven in elk aspect van hun leven. Die realiteit trekt zich door naar de werkplek: ze verwachten niet minder dan een work-life-blend ondersteund door de juiste technologie.

Download whitepaper

Are you ready for the jobs of the future?

In de toekomst zullen automatisering en nieuwe technologieën alleen maar belangrijker worden op de werkvloer. Werknemers moeten erop worden voorbereid om naast en met deze technologieën te kunnen werken.

Download whitepaper
Ga naar de bovenkant