Whitepaper – Verantwoordelijk2021-08-24T08:42:20+02:00

Altijd verbonden, altijd geïnformeerd. Grasduin in de artikels en vind inspiratie op je weg naar jouw Office of the Future.

Powered by Intel®

Verantwoordelijk

Hoe verminder je de CO2-uitstoot van je organisatie?

Om als bedrijf duurzamer te ondernemen, raden we je aan te kijken naar de CO2-uitstoot van je bedrijf. Hoe je deze kan verminderen? Dat lees je hier.

Download whitepaper

The war on plastic and how corporate social responsibility can play its part

We produceren massaal plastic waarvan de helft slechts één keer gebruikt wordt. De realiteit is hard en leert ons dat we onze oceanen volproppen met plastic. De EU kondigde een oorlog tegen plastic aan en wil tegen 2030 dat elke plastic verpakking herbruikbaar of recycleerbaar is.

Download whitepaper

What these five graphics tell us about sustainability in business

Duurzaam ondernemen, het is de taak van ieder bedrijf net zoals het de verantwoordelijkheid van ieder individu is. We moeten er samen voor zorgen dat de volgende generaties kunnen leven. HP lijst 5 punten op die je als ankerpunt vast kunt leggen om duurzaam te ondernemen.

Download whitepaper

The sustainability trends transforming business

Ondertussen beseffen we allemaal dat we vele jaren van onze planeet hebben genomen, maar niets hebben teruggegeven. Vandaag moeten we kijken naar de toekomst en ervoor zorgen dat er nog een toekomstig leven is. HP focust op 7 pijlers die hieraan kunnen bijdragen.

Download whitepaper

The evolution of more sustainable print consumables

Vroeger dacht men niet na over het eventuele hergebruik van consumables. Zo ook niet bij printers en dus werden lege toners en cartridges gewoon weggegooid. HP lanceerde in 1991 het Planet Partners-programma dat aandacht geeft aan recyclage en hergebruik.

Download whitepaper

How to measure your carbon footprint with the HP Carbon Footprint Calculator

Er bestaan veel tools om jouw CO2-voetafdruk te berekenen. Het merendeel blijft echter zeer vaag en leert je niets nieuws. HP ontwikkelde echter een online tool die je een precieze berekening laat maken van jouw CO2-uitstoot.

Download whitepaper
Ga naar de bovenkant