Whitepapers2021-08-26T11:06:39+02:00

Altijd verbonden, altijd geïnformeerd. Grasduin in de artikels en vind inspiratie op je weg naar jouw Office of the Future.

Powered by Intel®

Whitepapers

The sustainability trends transforming business

Ondertussen beseffen we allemaal dat we vele jaren van onze planeet hebben genomen, maar niets hebben teruggegeven. Vandaag moeten we kijken naar de toekomst en ervoor zorgen dat er nog een toekomstig leven is. HP focust op 7 pijlers die hieraan kunnen bijdragen.

Download whitepaper

Designing new business realities

Na jaren van research & development vindt VR eindelijk zijn weg naar professionele toepassingen. VR biedt vaak een oplossing voor beperkingen die er in het echte leven wel zijn, zoals plaatsgebrek of visualiseren van complexe concepten.

Download whitepaper

Je workforce wordt mobieler

We werken echt overal: op kantoor, thuis, in de trein … Waarmee je best rekening houdt om ook onderweg efficiënt te werken? Dat ontdek je hier.

Download whitepaper

Are you ready for the jobs of the future?

In de toekomst zullen automatisering en nieuwe technologieën alleen maar belangrijker worden op de werkvloer. Werknemers moeten erop worden voorbereid om naast en met deze technologieën te kunnen werken.

Download whitepaper

The evolution of more sustainable print consumables

Vroeger dacht men niet na over het eventuele hergebruik van consumables. Zo ook niet bij printers en dus werden lege toners en cartridges gewoon weggegooid. HP lanceerde in 1991 het Planet Partners-programma dat aandacht geeft aan recyclage en hergebruik.

Download whitepaper

A simple guide to the dark web

Bedrijfsdata zijn big business op het dark web. Cybercriminelen bieden er grof geld om bedrijfsgeheimen te pakken te krijgen. Er zijn manieren om je ertegen te wapenen, en gespecialiseerde IT-dienstverlening kan daarbij helpen.

Download whitepaper

ZCentral Remote Boost 2020

Deze geavanceerde oplossing levert een snelle respons en hoge beeldkwaliteit. Zelfs met high-end rendering en het visualiseren van large data. Bovendien bevat de informatie die over het netwerk verzonden wordt nooit ruwe data en is die stroom gecodeerd. Zo kunnen individuen veilig en remote samenwerken in realtime, zelfs op 3D-modellen.

Download whitepaper

HP Roam

Met HP Roam kun je altijd en op eender welke printer veilig afdrukken. Of je nu werkt op jouw smartphone, tablet of notebook. Of je nu op kantoor, thuis of een publieke plaats print. Geef jouw printopdracht veilig door en pik jouw afdruk makkelijk op.

Download whitepaper

Pushing what’s possible in sprints and endurance running

Nike en HP sloegen de handen in elkaar en gingen tot het uiterste om 3D-schoenen te printen voor gebruik in sprint en duurloop. Dankzij hun samenwerking hopen ze het proces te optimaliseren en nieuwe productiemanieren te ontdekken.

Download whitepaper

Mobile trailblazer

Professionals die vaak onderweg zijn en overal vlot willen connecteren om snel en productief aan de slag te gaan.

Download whitepaper

Workforce of tomorrow

Voor Gen Z is technologie gewoon part of life. Ze zijn ermee opgegroeid, het is verweven in elk aspect van hun leven. Die realiteit trekt zich door naar de werkplek: ze verwachten niet minder dan een work-life-blend ondersteund door de juiste technologie.

Download whitepaper

Activity Based Working in de hybride werkomgeving

Werknemers hebben steeds meer verantwoordelijkheden. Ze hebben dan ook nood aan een omgeving die hun specifieke taken ondersteunt: de Activity Based Workplace.

Download whitepaper

The face of cybersecurity in today’s workplace

De moderne werkplek met tal van digitale, mobiele mogelijkheden biedt veel voordelen voor bedrijven en werknemers, maar ook een gigantische uitdaging: hoe dit alles (toestellen en netwerken) beveiligd houden?

Download whitepaper

The war on plastic and how corporate social responsibility can play its part

We produceren massaal plastic waarvan de helft slechts één keer gebruikt wordt. De realiteit is hard en leert ons dat we onze oceanen volproppen met plastic. De EU kondigde een oorlog tegen plastic aan en wil tegen 2030 dat elke plastic verpakking herbruikbaar of recycleerbaar is.

Download whitepaper

Proper prosthetics

3D-printing wordt ook in de prothetische geneeskunde toegepast. Het zorgt er niet alleen voor dat protheses sneller gemaakt kunnen worden, protheses zien er gewoon beter uit en passen beter waardoor de persoon zelf zich ook veel beter voelt.

Download whitepaper

Geef ruimte aan grenzeloze creativiteit

Elk type werk heeft een aangepaste ruimte nodig met de specifieke faciliteiten (technologie, comfort, sfeer) die voor die taak nodig zijn. De focus wordt bevorderd, met een beter resultaat tot gevolg.

Download whitepaper

Will better tech mean better meetings?

De tijd van vergaderen met enkel een whiteboard en notaschriftjes ligt al even achter ons. Maar welke hulpmiddelen zijn nu helemaal up-and-running, en welke evoluties zitten eraan te komen?

Download whitepaper

Accelerating the testing of new antibiotics

CDC en HP willen het testen van nieuwe antibiotica – die vechten tegen resistente bacteriën – versnellen. Vandaag de dag hebben ziekenhuizen namelijk vaak geen toegang tot antibacteriologische gevoeligheidstesten. HP BioPrinters helpt ziekenhuizen hierbij.

Download whitepaper

Professional creator

Creatieve professionals die iedere dag creëren. Deze werknemers leveren grootse prestaties in gespecialiseerde toepassingen.

Download whitepaper

ZCentral Connect 2020

Met ZCentral Connect behoud je de volledige controle over jouw gecentraliseerde workstation. Via een eenvoudig dashboard monitor en beheer je alle externe verbindingen die gemaakt worden met de gecentraliseerde hardware. Zo verleen je van eender waar de beste service.

Download whitepaper

How to measure your carbon footprint with the HP Carbon Footprint Calculator

Er bestaan veel tools om jouw CO2-voetafdruk te berekenen. Het merendeel blijft echter zeer vaag en leert je niets nieuws. HP ontwikkelde echter een online tool die je een precieze berekening laat maken van jouw CO2-uitstoot.

Download whitepaper

Frontline & back office hero

De frontline & back office heroes fungeren als het boegbeeld van een organisatie. Zij zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en partners.

Download whitepaper

Frontline & back office hero

Professionals die ultieme prestaties en bedrijfskritische betrouwbaarheid eisen op volledig op maat gemaakte apparaten.

Download whitepaper

The optimized employee of the future

Machine Learning en Artificial Intelligence zijn volwassen geworden. Ze kunnen worden ingezet om workflows of computerprocessen te automatiseren, zodat menselijke capaciteit kan worden ingezet voor meer high-value taken.

Download whitepaper

Security in the era of industry 4.0

De productie-industrie is een belangrijk target voor cybercriminelen. Deze sector draait immers vaak op verouderde OS en geeft aan niet voldoende kennis in huis te hebben om met securitydreigingen om te gaan, wat investeringen in nieuwe digitale technologieën niet bevordert.

Download whitepaper

Werknemers en hun werkbeleving staan centraal

Voortaan stem je toestellen af op hun gebruikers. En die toestellen, die houden rekening met de specifieke taken & verantwoordelijkheden, maar ook met de werkstijl en persoonlijkheid van de gebruikers zelf.

Download whitepaper

HP Remote Worker Cybersecurity Best Practices

In deze uitdagende tijden werken we meer van thuis. We moeten niet alleen zorgen voor een goede persoonlijke hygiëne, maar ook voor een sterke cybersecurity-hygiëne. HP lijst praktische informatie op om jou hierbij te helpen.

Download whitepaper

Home & office navigator

Werknemers met een gevarieerd takenpakket die zich het prettigst voelen in kantooromgevingen verspreid over verschillende locaties.

Download whitepaper

Vier generaties op de werkvloer

De professioneel actieve bevolking wordt steeds ouder. Tegelijk komt de jongste generatie – met andere opvattingen – ook op de werkvloer. Bedrijven die erin slagen ieders sterktes naar boven te laten komen, zullen het meest productief en competitief blijken.

Download whitepaper

HP Managed Print Services
Topic of Influence: Workplace

Vandaag de dag willen organisaties besparen. Eén van de zaken bovenaan het lijstje van besparingen is de printomgeving. Managed Print Services van HP helpt dit mee in kaart te brengen en kijkt nog verder dan dat. Kantoren zelf zijn namelijk veranderd alsook het aantal devices waarmee we werken.

Download whitepaper

HP ZCentral

Ontdek in een notendop hoe HP ZCentral jou de vrijheid en rekenkracht biedt om overal probleemloos te werken.

Download whitepaper

HP Workpath apps

Vergeet een lang stappenplan en ga voor vereenvoudiging met de apps voor MFP. Deze apps kunnen zelfs speciaal ontwikkeld worden voor jouw specifieke business needs. Via touch en swipe kies je in een oogwenk de volgende stap. Zo kun je meer tijd besteden aan wat echt belangrijk is.

Download whitepaper

Hoe verminder je de CO2-uitstoot van je organisatie?

Om als bedrijf duurzamer te ondernemen, raden we je aan te kijken naar de CO2-uitstoot van je bedrijf. Hoe je deze kan verminderen? Dat lees je hier.

Download whitepaper

What these five graphics tell us about sustainability in business

Duurzaam ondernemen, het is de taak van ieder bedrijf net zoals het de verantwoordelijkheid van ieder individu is. We moeten er samen voor zorgen dat de volgende generaties kunnen leven. HP lijst 5 punten op die je als ankerpunt vast kunt leggen om duurzaam te ondernemen.

Download whitepaper

Holographic meetings

Voor conferencing technologie is teleconferencing met 3D hologrammen de heilige graal. Er wordt veel in geïnvesteerd, maar levert dat ook werkbare diensten op? Wat is de vooruitgang, wat houdt ons eventueel tegen?

Download whitepaper

Houd het digitaal veilig thuis, voor jezelf en je bedrijf

Stijging van het aantal netwerkaanvallen gericht op Wi-Fi®-thuisnetwerken en VPN’s, phishing via domeinen gerelateerd aan het coronavirus die misleidend doorverwijzen naar schadelijke sites, inbreuken op de visuele privacy en gevolgen voor de productiviteit …

Download whitepaper