Ook dit jaar organiseert het Netwerk Duurzame Mobiliteit de Week van de Mobiliteit. HP & Pami slaan de handen in elkaar en organiseren een wedstrijd. En wat voor één.

Thuiswerk is alomtegenwoordig

Thuiswerk was al behoorlijk ingeburgerd maar valt zeker sinds het voorjaar van 2020 niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Voor de ene ging er een heel nieuwe wereld open, de andere vertoefde op eerder bekend terrein. Maar niet iedereen beschikt over een echte thuiswerkplek. Net daarom organiseren HP & Pami een wedstrijd waarmee je een prachtige thuiswerkplek kunt winnen. Hoe ziet jouw thuiswerkplek er eigenlijk uit?

Met een praktische uitrusting verhoog je de efficiëntie

Van thuis werken kan even productief zijn als werken op kantoor, zeker wanneer je beschikt over een goed uitgeruste thuiswerkplek. Gewoon met een desktop of volledig uitgerust met een lichte notebook én bijbehorende accessoires zoals een tweede scherm, draadloze muis, toetsenbord en headset. Één ding is zeker: met de beste tools van HP verhoog je jouw efficiëntie aanzienlijk en ben je #goedopweg naar een succesvolle toekomst.

Word jij binnenkort de gelukkigste thuiswerker?

Hoe je deze geweldige prijs kunt binnenhalen? Simpel! Stuur tussen 1 en 21 september een foto van jouw thuiswerkplek én motiveer waarom jij een nieuwe thuiswerkplek verdient. Wie weet word jij op 22 september de gelukkigste en efficiëntste thuiswerker van het land!