Ideale oplossing voor jouw remote werkomgeving. ZCentral biedt je eender waar de rekenkracht die je nodig hebt.

Powered by Intel®

ZCentral biedt je rekenkracht op afstand

We werken snel, mobiel en waar we willen. En dat op de meest productieve en veilige manier. Daarvoor hebben we rekenkracht nodig.

ZCentral biedt de oplossing met krachtige hardware en geavanceerde software om jouw remote workforce te ondersteunen én te voorzien van de nodige rekenkracht. Zo kan er eender waar gewerkt worden aan bijvoorbeeld grote bestanden of met grafisch intensieve applicaties.

ZCentral Remote Boost 2020

Deze geavanceerde oplossing levert een snelle respons en hoge beeldkwaliteit. Zelfs met high-end rendering en het visualiseren van large data. Bovendien bevat de informatie die over het netwerk verzonden wordt nooit ruwe data en is die stroom gecodeerd. Zo kunnen individuen veilig en remote samenwerken in realtime, zelfs op 3D-modellen.

Lees meer

ZCentral Connect 2020

Met ZCentral Connect behoud je de volledige controle over jouw gecentraliseerde workstation. Via een eenvoudig dashboard monitor en beheer je alle externe verbindingen die gemaakt worden met de gecentraliseerde hardware. Zo verleen je van eender waar de beste service.

Lees meer

ZCentral geeft power users de kracht die ze nodig hebben

Hoe geef je power users de rekenkracht die ze nodig hebben en de vrijheid waarnaar ze snakken? Met de single-source remote workstation-oplossing van HP ZCentral.

Brochure

Ontdek in een notendop hoe HP ZCentral jou de vrijheid en rekenkracht biedt om overal probleemloos te werken.

Download