Bechtle

Wil je jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst? Onze Preferred Partners garanderen een ongeëvenaarde combinatie van vakkennis, nabijheid en oplossingen op maat.

Hoe helpt Bechtle je op weg naar het Office of the Future?

Met de op maat gemaakte werkplek-oplossingen van Bechtle bent u compleet voorzien. Van advies tot rollout en remarketing – we hebben alles voor uw digitale werkplekken, zodat uw IT-afdeling u kan helpen om uw doelstellingen te bereiken. Bechtle ontzorgt op het gebied van beschikbaarheid van werkplekken en beveiliging. Daarnaast stellen we je graag onze Daas-propositie voor, net als onze Modern Meeting propositie.

Reference case

Als toonaangevende moderetailer maakt C&A momenteel een transitie door. Een aantal backofficeprocessen (logistiek, SAP etc.) ondergaan een digitale transformatie. Dit is ook te zien in de winkels, met veranderingen zoals een nieuw kassasysteem en Managed Print Services. C&A kiest voor Bechtle om aan deze transformatie te werken.

Over Bechtle

Bechtle is één van de meest succesvolle IT-dienstverleners van Europa en staat al bijna 40 jaar voor IT-competentie, partnerschap en een vooruitstrevende houding. Samen met onze klanten willen we de toekomst met IT succesvol vormgeven. We zijn een sterk groeiende Value Added Reseller (VAR) voor de zakelijke IT-markt. Van notebook tot werkplek tot DaaS. Van printerkabel tot multifunctional. En van server tot Dynamic Datacenter. Online vind je ruim 70.000 producten van meer dan 380 fabrikanten. We zijn daarbij merkonafhankelijk, zodat je zeker weet dat je de beste oplossing in huis haalt.

Bechtle

Knooppunt 6
3910 Neerpelt
Tel 011 39 79 00
direct@bechtle.be