Overal werken, dát is wat werknemers willen

Kantoor

Thuiskantoor

Overal

De evolutie naar een vernieuwde werkomgeving is niet nieuw. De nood voor verandering was er al. Die change kwam er slechts gedeeltelijk: de oude manier van werken werd geüpgraded. Maar die gedeeltelijke aanpassingen boden organisaties niet wat ze nodig hadden. Daarom willen steeds meer organisaties evolueren naar een hybride werkomgeving: een omgeving waarin werknemers op verschillende werkplekken aan de slag kunnen gaan. Dat kan op kantoor, in het thuiskantoor en eigenlijk overal zijn. Gaan we samen op ontdekking doorheen de verschillende werkplekken?

Kantoor

In de hybride werkomgeving gaan werknemers naar kantoor om elkaar te ontmoeten. Ze overleggen er, brainstormen en creëren in de meest geschikte ruimtes en met de beste tools.

Thuiskantoor

Mobiele werknemers werken steeds meer in hun thuiskantoor en willen dat zo efficiënt mogelijk doen. Hun thuiskantoor moet dus net zo goed uitgerust zijn als hun kantoorwerkplek.

Overal

Waar werknemers ook zijn, ze willen veilig en efficiënt aan de slag kunnen gaan om hun werktijd optimaal te benutten zonder enige vorm van belemmering. Net daar kan HP voor zorgen.

Succesvol online samenwerken met premium technologieën van Poly en HP

Poly maakt sinds begin 2022 deel uit van HP. De integratie zorgt ervoor dat eindgebruikers nog nauwer samen kunnen werken met de meest geavanceerde tools en technologieën.

Zo kunnen thuiswerkers productief aan de slag in hun home offices

De werkplek evolueert. Daarom hebben werknemers oplossingen nodig die gemakkelijk aangepast kunnen worden. Zo kan er overal – ook thuis – comfortabel en productief gewerkt worden.

Bekijk ook­ … ­ ­ ­  Persoonlijke aanpak­ ­ ­ |­ ­ ­ Diverse en inclusieve werkcultuur­ ­ ­ |­ ­ ­ Werkstijl