Bijna 75% van de bedrijven verwacht een sterke toename van cloud print management tegen 2025.

Powered by Intel®

Veilig printen, altijd en overal

Vergeet de eenzame printer die enkel gebruikt kan worden door kantoormedewerkers. Vergeet ook het langdradige proces van afdrukken, ophalen, scannen, doorsturen. Dynamisch als hedendaagse werknemers zijn, wisselen ze meermaals per dag van device en zelfs van locatie. Flexibel als ze zijn, moet het op eender welke plaats en op eender welk moment mogelijk zijn om veilig prints te maken. Productief als ze zijn, moet dat op een snelle en efficiënte manier. Maak kennis met HP Roam en HP Workpath App.

Tech Talk

Cloud printing maakt print weer eenvoudig
Print is vaak op een traditionele manier geconfigureerd bij bedrijven. Wil je ervoor zorgen dat je gebruikers makkelijker kunnen printen? Dan raden we je aan je printinfrastructuur te beheren in een cloud omgeving.

Vereenvoudig je manier van werken met op maat gemaakte print- en scan applicaties
Een Multi Function Printer (MFP) is onmisbaar voor een organisatie. Dit toestel laat je toe om niet enkel af te drukken, maar ook te scannen en nog zo veel meer. Wist je dat een MFP ook over op maat gemaakte print- en scan applicaties beschikt? Hierdoor optimaliseer je de bedrijfsworkflows en werk je veiliger en sneller.

Kies resoluut voor ontzorging met Managed Print Services
Het solide concept van Managed Print Services (MPS) bestaat al lang: HP ontzorgt zijn klanten door onder andere automatisch toners te leveren, printers te herstellen … HP gaat zelfs nog een stapje verder met HP Smart Device Services. Via IoT en Machine Learning worden foutmeldingen geregistreerd om later voorspellingen te kunnen doen zodat fouten al opgelost worden vooraleer ze zich voordoen.

HP Roam

Met HP Roam kun je altijd en op eender welke printer veilig afdrukken. Of je nu werkt op jouw smartphone, tablet of notebook. Of je nu op kantoor, thuis of een publieke plaats print. Geef jouw printopdracht veilig door en pik jouw afdruk makkelijk op.

Lees meer

HP Workpath app

Vergeet een lang stappenplan en ga voor vereenvoudiging met de apps voor MFP. Deze apps kunnen zelfs speciaal ontwikkeld worden voor jouw specifieke business needs. Via touch en swipe kies je in een oogwenk de volgende stap. Zo kun je meer tijd besteden aan wat echt belangrijk is.

Lees meer