Coolblue

Wil je jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst? Onze Preferred Partners garanderen een ongeëvenaarde combinatie van vakkennis, nabijheid en oplossingen op maat.

Hoe helpt Coolblue je op weg naar het Office of the Future?

Als zakelijke klant bieden wij jou graag extra services aan. Zo kun jij je bestellingen op meerdere manieren doen: via onze website, via een offerte, via inkooporders en offline én online op rekening. Ook adviseren onze accountmanagers je over producten en diensten, speciaal voor zakelijk gebruik.

De Coolblue Thuiswerkwinkel

Thuiswerken gaat de aankomende jaren steeds belangrijker worden. Daar wil je als werkgever graag jouw medewerkers in ondersteunen. Zo is het belangrijk om een goed bureau, ergonomische stoel, monitor en accessoires zoals muizen en laptopstandaarden aan te bieden.

Geef je medewerkers daarom toegang tot de Coolblue Thuiswerkwinkel. In een eigen afgeschermde omgeving krijgen medewerkers een select assortiment te zien en bestellen zij meteen binnen het gestelde budget. Voor 12 uur besteld? Dan leveren we de bestelling nog de volgende dag gratis af bij je medewerker.

Over Coolblue

Ooit begonnen als een studentenbedrijf, maar nu één van de snelst groeiende e-commercebedrijven van de Benelux Sinds onze oprichting in 1999 hebben we maar één doel: jou blij maken. Ons motto ‘alles voor een glimlach’ nemen wij ook mee naar de zakelijke markt. We bieden klantgerichte service online, via de telefoon en in onze 4 fysieke winkels in België. In ons assortiment vind je een ruim aanbod zakelijke HP laptops, desktops, printers en monitoren.

Coolblue

Borsbeeksebrug 28
Gebouw 5
2600 Berchem
Tel 03 808 27 00
info@coolblue.be