Vandaag willen werknemers – ook zij die rekenkracht nodig hebben – op een hybride manier aan de slag gaan en willen ze vooral zelf hun werkplek kiezen: thuis, op kantoor, bij een klant, in de trein of zelfs bij de sportclub. Elke plek kan een werkplek zijn. Tot nu waren werknemers echter gebonden aan hun kantoorwerkplek wanneer ze rekenkracht nodig hadden om bijvoorbeeld grote bestanden te verwerken. Nu is er HP Anyware en kunnen ook zware taken vlot op eender welke werkplek en op bijna elk toestel uitgevoerd worden.

Wat is HP Anyware

HP Anyware bestaat uit krachtige hardware en geavanceerde software om de remote workforce te ondersteunen en te voorzien van de nodige rekenkracht. Zo streamt het bijvoorbeeld interactieve beelden als gecodeerde pixels tussen vrijwel elke host en eindgebruiker. Hierdoor verlaten gegevens het netwerk niet en blijven ze dus veilig.

De voordelen van HP Anyware

HP Anyware biedt hybride werknemers de flexibiliteit en veiligheid die ze nodig hebben en creëert tegelijkertijd een naadloze ervaring.

Flexibiliteit

HP Anyware zorgt voor een beveiligde toegang tot lokale datacenters, private of publieke clouds. En dat vanaf vrijwel elk toestel en zónder een VPN-verbinding.

Veiligheid

Gegevens worden dankzij HP Anyware veilig binnen het netwerk gehouden. Zo voorkomt het dat projecten zoekraken, gemanipuleerd of zelfs gestolen worden.

Samenwerking

Met HP Anyware kunnen teams in realtime samenwerken door vanaf vrijwel elke locatie toegang te krijgen tot dezelfde desktop of applicatie.

Productiviteit

Remote werknemers blijven productief, zelfs wanneer ze in grafisch-intensieve toepassingen werken of hun netwerkomstandigheden veranderen.

Meer HP Anyware?

Windows 11 Pro is ontworpen voor hybride werken

Krachtig voor werknemers. Consistent voor IT. Veilig voor alles. Blijf productief, waar het werk je ook heen brengt.

Kant-en-klare krachtige beveiliging

Uiteraard hebben hybride werknemers niet enkel baat bij HP Anyware, maar ook bij een krachtig en mobiel toestel waarmee ze overal aan de slag kunnen. Pc’s met beveiligde kern – zoals de HP ZBook Studio – zijn immers de veiligste Windows-pc’s ooit, met kant-en-klare krachtige beveiliging die proactief werkt om infecties te voorkomen, informatie beschermt en beveiliging een stuk minder ingewikkeld maakt. De specificaties op een rijtje.

  • Intel® Core™ i9 processor
  • Windows 11 Pro
  • Tot 4 TB PCIe® Gen4 x4 NVMe™ M.2 SSD
  • Dun ontwerp: vanaf 1,7 kg
  • 4K-laptopscherm
  • Tot NVIDIA® Quadro RTX™ 5000 met Max-Q-ontwerp