Inetum-Realdolmen

Wil je jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst? Onze Preferred Partners garanderen een ongeëvenaarde combinatie van vakkennis, nabijheid en oplossingen op maat.

Hoe helpt Inetum-Realdolmen je op weg naar het Office of the Future?

De afgelopen maanden startten organisaties massaal thuiswerkinitiatieven op. Werknemers raken snel gewend aan deze nieuwe flexibiliteit en het verplicht ons na te denken over ‘de werkplek van morgen’. En die kan overal zijn: op kantoor, thuis, bij de klant, onderweg … Voortaan willen uw medewerkers plaatsonafhankelijk, productief, efficiënt en veilig kunnen werken.

Er zijn effectief wat uitdagingen om plaatsonafhankelijk werken mogelijk te maken, maar met de juiste tools en ondersteuning is dit zeker haalbaar. Veel organisaties beschikken trouwens reeds over de nodige technologie maar hebben deze tot op vandaag nog niet optimaal in gebruik genomen.

Hieronder een kort overzicht hoe wij hierbij kunnen helpen:

Begin bij uw werkplek

Waarom zou u opteren voor een one-size-fits-all-apparaat als uw toestel ook kan aansluiten bij uw profiel, taken en verantwoordelijkheden? De moderne werkplek is wat de medewerker wenst om resultaten te behalen op de manier die hij of zij wil. De beleving van de eindgebruiker is nu eenmaal erg belangrijk. Het vervullen van basisbehoeften zijn we allang voorbij, het is tijd om een stap verder te gaan.

Veilig toegang tot bedrijfsgegevens en -applicaties in een werken-waar-u-wilt-omgeving

Medewerkers willen overal en via elk toestel toegang tot hun digitale werkomgeving op maat, met alle apps en informatie die ze nodig hebben. Dat moet uiteraard op een manier verlopen waarbij de bescherming van de bedrijfsinformatie verzekerd wordt, zonder het gebruiksgemak op te offeren. Welk scenario gebruikt u het best zodat uw medewerkers veilig en efficiënt kunnen werken? Hoe applicaties ter beschikking stellen op privé- en/of bedrijfsdevices? Ook hier bieden we talrijke oplossingen op maat.

Ga voor totale ontzorging met Workplace as a Service

Hoe komt u tegemoet aan de hoge eisen van uw werknemers op het vlak van een technologische werkplek? En hoe houdt u het beheersbaar voor uw IT’ers zodat ze nog tijd hebben om te focussen op uw corebusiness? Workplace as a Service biedt een antwoord op al deze uitdagingen. Met deze service geeft u uw werknemers de juiste tools voor maximale prestaties terwijl u het operationele beheer van uw werkplek vereenvoudigt. Premium hardware, software en services voor de next-gen digitale werkplek in een eenvoudig dienstenmodel.

Beginnen met Workplace as a Service? Neem dan contact op met onze experts!

Microsoft Teams

Microsoft Teams, hét samenwerkplatform van Microsoft, maakt het u mogelijk om online te vergaderen, op afstand te werken, informatie te delen en samen met collega’s aan projecten te werken. De bedrijfscontinuïteit blijft gegarandeerd. Zelfs al werken uw medewerkers thuis.

Beginnen met Workplace as a Service? Neem dan contact op met onze experts!

Virtuele training om uw medewerkers snel aan de slag te laten gaan met Teams

Ook al is Teams een zeer intuïtieve oplossing, toch is het voor de gebruiker niet altijd evident om hiermee ‘thuis’ alleen op te starten. Hoe via Teams communiceren, een meeting opzetten, documenten delen? Om de terughoudendheid van uw werknemers mogelijk weg te nemen en ook effectief en efficiënt te leren werken, bieden we Virtual Instructor-Led Classrooms. Praktijkgerichte trainingen, vol tips & tricks, voor zowel starters als meer geavanceerde Teams-gebruikers.

Wiki Live

Hoe ziet plaatsonafhankelijk werken eruit en hoe kan je dit succesvol uitrollen in jouw organisatie? Hoe ervoor zorgen dat je medewerkers productief kunnen werken, veilig toegang hebben tot bedrijfsinformatie en -applicaties en bovendien sociaal geconnecteerd blijven met je organisatie? Dat zijn vandaag de belangrijkste uitdagingen bij dit nieuwe werken. In de recente Inetum-Realdolmen Wiki Live beantwoordden we deze vragen samen met een aantal experts. Herbekijk de opname van deze Wiki Live hier.

Reference case

Een kmo leiden is al moeilijk genoeg, dus dan wilt u geen zorgen over de IT-voorzieningen aan uw hoofd. Zeker omdat maar weinig kmo’s iemand met een IT-achtergrond, laat staan een CIO, aan boord hebben. Bij Political Intelligence zochten ze daarom een IT-partner waarop ze volop konden vertrouwen. En nu willen ze er álle IT-activiteiten aan uitbesteden. “IT moet u aan experts overlaten”.

Over Inetum-Realdolmen

De beste ICT voor tevreden klanten en medewerkers

Strategische ICT helpt u het maximale potentieel van uw organisatie – en dus ook van uw klanten en uw medewerkers – te benutten. Hoe Inetum-Realdolmen dat aanpakt?

• Uw sterke punten worden in kaart gebracht en geanalyseerd.
• Inetum-Realdomen kijkt hoe ICT uw business beter kan ondersteunen, hoe er intern beter kan worden samengewerkt en hoe de relatie met uw klanten kan worden geoptimaliseerd.
• Een roadmap wordt getekend voor een voortdurende verbetering. Zo bent u klaar voor alles wat komt.

Inetum-Realdolmen

Industriezone Zenneveld
A. Vaucampslaan 42
1654 Huizingen
Tel 02 801 55 55
info@inetum-realdolmen.world