Beelden renderen kan lang duren en vraagt veel van een toestel. Ondertussen andere taken uitvoeren? Dat is dan weer moeilijk indien het toestel niet over voldoende kracht beschikt. Professional creators begrijpen het dus maar al te goed: ze hebben nood aan een krachtig, maar toch mobiel toestel dat hun productiviteit stimuleert; ongeacht hun werkplek. HP ZBook Studio: het krachtige toestel voor professional creators.

Hoe werken professional creators?

Eerst nog even dit: professional creators zoals grafisch vormgevers brainstormen en ontwikkelen dag in, dag uit. Ze werken in verschillende gespecialiseerde toepassingen en eisen toestellen die hen hier optimaal bij ondersteunen. Vandaag de dag werkt deze groep steeds meer op een hybride manier. Zo bepalen deze creatieve werknemers hun werkplek in functie van hun taken. Een andere werkomgeving zoals een koffiebar bezorgt hen immers de inspiratie die ze nodig hebben om creatief aan de slag te kunnen gaan.

Windows 11 is ontworpen voor hybride werken

Opdat professional creators overal vlot, veilig en vooral zónder downtime kunnen creëren, raadt HP het mobiele werkstation HP Studio met Windows 11 aan: niet enkel een eenvoudig, krachtig ontwerp en nieuwe functies om de productiviteit en focus van werknemers te verbeteren, maar ook een razendsnel en krachtig toestel met DreamColor display én getest voor professionele software zoals Adobe, Autodesk …

In de kijker: HP ZBook Studio met kant-en-klare-krachtige beveiliging

De specificaties van dit mobiele toestel op een rijtje:

  • Tot Intel® Core™ i9 processor
  • Windows 11 Pro
  • Full HD of 4K-scherm
  • Dun ontwerp: vanaf 1,7 kg
  • Batterij die meer dan 9 uur meegaat
  • Tot NVIDIA® GeForce RTX™ 3080-videokaart

Wist je trouwens dat pc’s met beveiligde kern – zoals het HP ZBook Studio – de veiligste Windows-pc’s ooit zijn, met kant-en-klare krachtige beveiliging die proactief werkt om infecties te voorkomen, informatie beschermt en beveiliging een stuk minder ingewikkeld maakt?

Met de HP ZBook Studio render je vanaf nu beelden en voer je tegelijkertijd vlot andere taken uit. Handig, toch?