Veiligheid primeert op Computer Security Day

30 november: Computer Security Day. Onze pc’s bieden ons steeds meer bescherming tegen cybercriminaliteit. Cybercriminelen gaan dan ook op zoek naar andere manieren om binnen te dringen in het netwerk, vaak via endpoint devices zoals printers en scanners. Benieuwd hoe je veilig kan werken?

Kant-en-klare krachtige beveiliging

Je hoeft het niet ver te zoeken. Want HP Wolf Security voorziet de HP Elite pc’s van ingebouwde beveiligingsfuncties zoals HP Sure Sense, HP Sure Recover … Bovendien zijn pc’s met beveiligde kern, zoals de HP EliteBook x360 met Windows 11, de veiligste Windows-pc’s ooit, met kant-en-klare krachtige beveiliging die proactief werkt om infecties te voorkomen, informatie beschermt en beveiliging een stuk minder ingewikkeld maakt. Zo ga je in alle veiligheid aan de slag in jouw werkomgeving. Meer weten over computerbeveiliging? Neem dan hier een kijkje.

Krijg de veiligste Windows ooit met Windows 11 Pro

De HP EliteBook x360 bestaat uit diepgaande beveiligingslagen van HP Wolf Security. Zij staan in voor jouw veiligheid en fungeren daardoor als jouw persoonlijke waakhond. En dat op eender welke werkplek. Zo kan je in de beste omstandigheden samenwerken met jouw collega’s. Windows 11 Pro is immers de veiligste Windows ooit met krachtige ingebouwde beveiliging.

Doorgedreven beveiliging voor je printers en scanners

HP begrijpt dat – naast jouw pc – jouw printers en scanners extra beveiligd moeten worden. Daar zorgen HP Wolf Pro Security en HP Wolf Enterprise Security voor. Bij HP Wolf Pro Security krijgen professionals en kleine teams permanente hardwarematige bescherming om gebruikers productief te houden. HP Wolf Enterprise Security volgt de complexiteit van jouw organisatie. Het gaat niet enkel over een diepgaande bescherming in verschillende beschermingslagen, het gaat ook over het detecteren van problemen en zelfherstel.

HP Managed Print Services

Security is natuurlijk meer dan enkel jouw devices, data en documenten beveiligen. Het gaat er ook over te begrijpen hoe een organisatie een effectief printbeveiligingsbeleid kan implementeren en hier proactief mee aan de slag kan gaan. Ook hier staat HP voor je klaar: met Secure Managed Print Services. Dé oplossing voor een efficiëntere maar ook veiligere printomgeving. Meer weten?

Zo werk je altijd en overal veilig, ook op Computer Security Day.

HP EliteBook x360: hét toonbeeld van een veilig toestel

Dit zakelijke toestel met Windows 11 en kantelbaar scherm laat je overal werken hoe jij wil. Zo wissel je vlot tussen tablet-, presentatie- en laptopmodus naargelang jouw taken en wensen. De specificaties van dit toestel op een rijtje.

  • Intel® Core™ i7 vPro® processor
  • Windows 11 Pro
  • Duurzame energiebron
  • Convertible notebook
  • Geef meekijkers geen kans