Het winteruur deed recent zijn intrede. Zo vindt de ochtend- en avondspits weer plaats in het donker. Opletten en de veiligheid garanderen is dus de boodschap. Niet enkel wanneer je je verplaatst, ook als je werkt. Want cybercriminelen loeren om de hoek. Hoe zit het met jouw veiligheid?

Veiligheid primeert, ook bij remote work

Cybercrime is big business en helemaal geen ver-van-mijn-bedshow. Het is overal aanwezig en neemt sterk toe. Uit onderzoek van Check Point Research blijkt dat één op de veertig organisaties wereldwijd per week getroffen wordt door een ransomware-aanval. De gevolgen zijn niet min … Voorzichtigheid is dus vereist. Zeker nu we steeds meer evolueren naar een hybride manier van werken waarbij we inloggen op verschillende netwerken: het kantoornetwerk, maar ook thuis en onderweg.

Ultieme bescherming met HP Wolf Security

  • Feit: het persoonlijke wifi-netwerk is vaak minder goed beveiligd dan het bedrijfsnetwerk.
  • Feit: in de trein gluren medepassagiers graag mee over jouw schouder.
  • Feit: cybercriminelen liggen echt overal op de loer.

Dankzij HP Wolf Security hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. Je bent immers maximaal beschermd tegen eender welke indringer of bedreiging. HP Wolf Security biedt al jouw endpoint-toestellen (zoals jouw pc, printer of scanner) de diepgaande beveiliging die jij als gebruiker nodig hebt.

Veilig en plaatsonafhankelijk werken in the Office of the Future

Flexibiliteit is een grote troef in een remote werkomgeving. Dankzij de haarfijne technologie van HP Sure Sense en HP Sure Run krijgt malware geen kans en kunnen organisaties gerust zijn. Indien er zich toch een probleem zou voordoen, zorgen HP Sure Start en HP Sure Recover ervoor dat gebruikers hier geen hinder van ondervinden en in een veilige modus hun werk verder kunnen zetten. Vandaag zetten werkgevers veiligheid dan ook hoog bovenaan hun prioriteitenlijstje. Op die manier kunnen werknemers in alle veiligheid en met de beste tools en technologieën aan de slag gaan op hun hybride werkplek: een moderne werkomgeving die plaatsonafhankelijk werken mogelijk maakt en ondersteunt.

Meer weten over computer- en printerbeveiliging?