HP raadt Windows 10 Pro aan.

Het winteruur deed recent weer zijn intrede. De dagen worden korter, de nachten langer. Stilaan vindt de avondspits weer plaats in het donker. Opletten is dus de boodschap, ook terwijl je werkt. Want cybercriminelen loeren om de hoek. Hoe zit het met jouw veiligheid?

Veiligheid primeert, ook bij remote work

Cybercrime is big business. Elke minuut bedreigen 9 nieuwe malware-varianten computers en hun netwerk. Ver-van-mijn-bedshow? Integendeel. Cybercriminaliteit is overal aanwezig. Vliegtuigbouwer Asco bijvoorbeeld werd op 7 juni 2019 zwaar getroffen door een cyberaanval die meerdere vestigingen lamlegde. Voorzichtigheid is dus vereist. Zeker nu we massaal op afstand werken.

Ultieme bescherming met de HP Sure-familie

Het persoonlijke WiFi-netwerk is vaak minder goed beveiligd dan het bedrijfsnetwerk. En in de trein gluurt een andere passagier misschien wel graag over je schouder mee. HP en Windows 10 Pro bieden je maximale bescherming tegen indringers. Zo bestaan de HP Elite pc’s bijvoorbeeld uit verschillende beveiligingsfuncties – ook wel gekend als de HP Sure-familie – die niet alleen proactief bescherming bieden tegen dreigingen (HP Sure Sense en HP Sure Run), maar die ook zorgen voor een snel herstel na een eventueel beveiligingsprobleem (HP Sure Start en HP Sure Recover).

Veilig & plaatsonafhankelijk werken in the Office of the Future

Net dat is een grote troef in een remote werkomgeving. Dankzij de haarfijne technologie van HP Sure Sense en HP Sure Run, krijgt malware geen kans en kan de werknemer gerust werken. Indien er zich toch een probleem zou voordoen zorgen HP Sure Start en HP Sure Recover ervoor dat de werknemer hiervan nauwelijks hinder ondervindt en in een veilige modus zijn werk verder kan zetten. De werkgever van vandaag zal veiligheid dus hoog bovenaan zijn prioriteitenlijstje zetten. Op die manier kunnen werknemers in alle veiligheid en met de beste tools en technologieën aan de slag gaan in the Office of the Future: een moderne werkomgeving die plaatsonafhankelijk werken mogelijk maakt en ondersteunt.

Laat veiligheid en plaatsonafhankelijk werken je niet los? Lees er dan meer over.