Zijn al jouw deuren stevig vergrendeld?

Cybercriminelen liggen overal op de loer. Tot een jaar geleden viseerden ze servers. Maar sinds er meer van thuis gewerkt wordt, verlegden ze hun focus naar endpoint devices die vaak de zwakste schakel blijken te zijn. Met HP Wolf Security geef je cybercriminelen geen enkele kans. Lees hier hoe ook jij jouw deuren thuis, op kantoor en op eender welke werkplek stevig kan vergrendelen.

Cybercriminaliteit is big business

Cybercriminaliteit was jaren geleden al big business. Doordat we het afgelopen jaar massaal thuiswerkten, namen cyberdreigingen alleen maar toe. Thuisnetwerken zijn immers minder goed beveiligd dan bedrijfsnetwerken. Cijfers van McAfee 1 tonen aan dat er in Q3 van 2020 wereldwijd maar liefst 648 dreigingen per minuut waren. Dat zijn er bijna 11 per seconde. Hoog tijd dus voor een uitgebreide bescherming.

Veiligheid voorop in de hybride werkomgeving

Zo’n slimme, diepgaande beveiliging hebben we nodig. Want in de hybride werkomgeving – waarnaar we evolueren en waarin we dus vrijwel overal kunnen werken – moeten we dus voortdurend de beste bescherming krijgen. HP werkt al jarenlang rond het thema security en kan ook jouw organisatie via HP Wolf Security de beste en meest doorgedreven beveiliging bieden van al jouw endpoint devices. Volledig verboden toegang voor cybercriminelen.

HP Wolf Security: een nieuw soort endpoint security

HP Wolf Security biedt ieder endpoint device van je organisatie een uitgebreide bescherming & weerbaarheid en zit geïntegreerd in hardware, software en services.

Hardware

De robuuste endpoint-bescherming zit ingebouwd in de Windows 10 Pro pc’s en printers van HP. Zo bieden Windows 10 Pro-pc’s met beveiligde kernen2  een geïntegreerd hardware- en softwareplatform dat een extra beveiligingslaag onder het besturingssysteem toevoegt, waardoor firmware-aanvallen nu en in de toekomst worden voorkomen.

Software

Slimme software verkleint het risico op een aanval aanzienlijk. Ook is herstel op afstand mogelijk indien er zich toch een firmware-aanval voordeed.

Services

HP stelt jouw organisatie in staat gebruik te maken van krachtige analysetools. En HP’s cybersecurity-specialisten versterken jouw team en helpen mee om jouw deuren stevig te vergrendelen.

Voortdurende bescherming met HP Wolf Security

Net zoals een wolvenroedel is HP Wolf Security goed georganiseerd. HP Wolf Security houdt voortdurend de wacht, ook ’s nachts. Zo zijn al jouw deuren stevig vergrendeld op eender welk moment en op eender welke plek.

1. https://itdaily.be/nieuws/security/cijfers-mcafee-tonen-enorme-stijging-cyberaanvallen/
2. Pc’s met beveiligde kernen vereisen een specifieke configuratie om de meest hoogwaardige bescherming tegen aanvallen volledig tot uiting te laten komen.