Interne workflows zijn vaak langdradig. Dat hoeft echter niet altijd zo te zijn. Jouw Multi Function Printer (MFP) bijvoorbeeld kan je helpen om bedrijfsprocessen te digitaliseren en te stroomlijnen dankzij HP Workpath apps. Benieuwd naar de voordelen van digitale workflows? We sommen ze graag even voor je op.

Voordelen digitale workflows.

  • Verhoogde veiligheid. Vergeet rondslingerende documenten of gevoelige data in e-mails die zomaar verspreid kan worden.
  • Minder fouten. Je geeft data niet meer manueel in.
  • Zaken gebeuren automatisch en dus snel.
  • Makkelijk voor jouw mobiele workforce. Er wordt niet enkel meer op kantoor gewerkt, maar ook thuis, onderweg … Documenten zijn digitaal beschikbaar voor de juiste profielen, waar ze ook werken.

Standaard, customized of volledig nieuw, aan jou de keuze.

Om jouw werknemers efficiënter te laten werken met HP Workpath apps raden we je eerst aan om in kaart te brengen welke behoeftes jouw organisatie heeft. Want er bestaan al heel wat apps in de groeiende HP Workpath-bibliotheek die je zo zelf kan gebruiken. Gewoon even aankloppen bij jouw print services provider om het Workpath apps-platform te activeren op jouw MFP. Hij zal dan de apps installeren die jouw organisatie nodig heeft om efficiënter te werken. Heeft jouw onderneming echter specifieke business needs? Dan kunnen HP-ontwikkelaars een bestaande app aanpassen of zelfs een nieuwe maken zodat jouw interne workflows gebruiksvriendelijker worden. Op die manier daalt ook de foutenlast, win je tijd én druk je de kosten.

HP Workpath apps in de praktijk.

Vaak staan we niet stil bij onze manier van werken omdat we iets zo gewoon zijn. We geven je graag een voorbeeld van een complexe workflow die we nog dagelijks tegenkomen.

Het scannen en uploaden van een document:
de niet-efficiënte manier
Het scannen en uploaden van een document met een HP Workpath app-workflow:
de efficiënte manier
1. De werknemer identificeert zich bij de MFP en kiest de mailfunctie. 1. De werknemer identificeert zich aan de MFP en selecteert de app.
2. Het e-mailadres wordt ingegeven. 2. Het document wordt ingescand in de automatische digitale workflow.
3. Het document wordt gescand.
4. De werknemer gaat terug naar zijn pc.
5. De mail met het gescande document wordt geopend en de bijlage wordt gedownload.
6. De mail wordt verwijderd.
7. De werknemer logt vervolgens in op de applicatie.
8. De klant of de case wordt geselecteerd en het document wordt opgeladen.
9. Er wordt nog wat manuele data ingegeven.
10. Het document wordt verwijderd van de pc.

Overtuigd van het nut van HP Workpath apps? Lees er alles over in deze whitepaper.