Nu meer dan ooit staan werknemers en hun werkbeleving centraal, of anders gezegd: er wordt een persoonlijke aanpak gehanteerd. Hierbij worden toestellen volledig afgestemd op hun gebruikers en houden ze niet enkel rekening met de persoonlijke taken en verantwoordelijkheden, maar ook met de manier en plaats van werken en de persoonlijkheid van de gebruikers zelf. Voor de meeste organisaties is zo’n persoonlijke aanpak een nieuw gegeven. Om organisaties hierbij te helpen, adviseert HP om een aantal persona’s (of profielen) te definiëren. Eén daarvan is de frontline & back office hero. We stellen dit profiel graag aan jou voor.

Wie is de frontline & back office hero?

Deze werknemers zijn hét boegbeeld van jouw organisatie. Zo zijn ze het eerste aanspreekpunt; zowel intern als extern. Meestal vind je deze helden terug aan hun desk, maar soms werken ze ook op een andere werkplek. Tijdens een klantenmeeting verplaatsen ze zich bijvoorbeeld naar de vergaderzaal. Wat deze werknemers zo typeert? Ze zijn bijzonder klantgericht en kunnen als geen ander multitasken waarbij er vaak gelijksoortige en repetitieve taken uitgevoerd worden. Net omdat ze anderen vlot willen kunnen helpen, verafschuwen ze trage computers of tools. Daarvoor hebben ze nood aan een krachtig toestel waarmee ze efficiënt aan de slag kunnen gaan.

Krijg de veiligste Windows ooit met Windows 11 Pro

Omwille van hun klantgerichtheid, raadt HP frontline & back office heroes de HP EliteDesk 800 aan: krachtig en modern toestel met Windows 11 Pro: de veiligste Windows ooit met krachtige ingebouwde beveiliging.

In de kijker: HP EliteDesk 800 met kant-en-klare-krachtige beveiliging

De specificaties van dit toestel op een rijtje:

  • Tot Intel® Core™ i7 processor
  • Windows 11 Pro
  • Doorgedreven beveiliging van HP Wolf Security
  • Gebouwd met ocean-bound plastic

Wist je trouwens dat pc’s met beveiligde kern – zoals de HP EliteDesk 800 – de veiligste Windows-pc’s ooit zijn, met kant-en-klare krachtige beveiliging die proactief werkt om infecties te voorkomen, informatie beschermt en beveiliging een stuk minder ingewikkeld maakt?

Uiteraard zijn de frontline & back office heroes niet de enige werknemers van jouw organisatie. Ontdek hier de andere mogelijke persona’s die HP als voorbeeld geeft.