Windows 11 Pro is ontworpen voor veilig hybride werken

“We streven ernaar een fiftyfifty gendergelijkheid in leidinggevende functies te bereiken in 2030.” Aan het woord is Enrique Lores – CEO van technologiebedrijf HP – die gelijke kansen voor iedereen beoogt.

Niet enkel woorden, maar ook daden

Nu al behoort HP tot de top van de technologiebedrijven waar vrouwen (33 %) een leidinggevende functie uitvoeren. Toch blijft HP zich focussen op het vergroten van de diversiteit van het personeelsbestand. Bijna 45 % van de aanwervingen bij HP (VS – 2021) bestaat uit raciale en etnische minderheden. Het opbouwen van een divers en inclusief personeelsbestand is immers het juiste om te doen. Want teams met grote diversiteit innoveren beter dankzij hun verschillende achtergronden, kennis en levenservaring.

Benieuwd naar meer over gendergelijkheid of HP’s duurzaamheidsaanpak? Lees er alles over in het HP Sustainable Impact Report.

Persoonlijke toestellen maken de werkomgeving inclusiever

In een inclusieve werkomgeving kan iedere werknemer zichzelf zijn, met eigen gewoontes, noden en werkstijlen. Om ook jouw organisatie te helpen evolueren naar een persoonlijke aanpak in een inclusieve werkomgeving, raadt HP je aan te kiezen voor persoonlijke toestellen die volledig afgestemd worden op de gebruikers zelf. Apparaten die rekening houden met specifieke taken, manieren en plaatsen van werken en als het even kan ook de persoonlijkheid van de gebruikers zelf.

Windows 11 is de veiligste Windows ooit

Bedrijven melden 58% minder beveiligingsincidenten met Windows 11 Pro-apparaten.

HP EliteBook 800: ideaal voor drukbezette, mobiele werknemers

Werknemers die graag en vaak wisselen van werkplek hebben uiteraard nood aan een mobiel toestel met een batterij die lang meegaat. Ook voldoende schermruimte staat op hun verlanglijstje om zo met meerdere documenten tegelijkertijd te kunnen werken. De voornaamste specificaties van de HP EliteBook 800 met Windows 11 Pro op een rij:

  • Intel® Core™ i7 vPro® processor
  • Windows 11 Pro
  • Duurzame energiebron
  • Convertible notebook
  • Geef meekijkers geen kans
  • Audio van Bang & Olufsen