Hoe werk je veilig?

Onlangs werden kantoordeuren weer voorzichtig geopend. Geen stormloop op de eerste kantoordag, maar een voorzichtige, weloverwogen terugkeer. Zij die thuiswerk beu zijn, mogen gerust zijn: het kantoor zal niet verdwijnen. Want in de hybride werkomgeving speelt het kantoor wel degelijk een centrale rol: die van de 8 C’s.

Het kantoor als ontmoetingsplek

Iedere werkdag naar kantoor om 8 uur aan een vaste desk geplakt te zitten en proberen niet afgeleid te worden door storende achtergrondgeluiden? Voltooid verleden tijd. In de hybride werkomgeving maken we gebruik van veilige, mobiele toestellen zoals Windows 10 Pro-pc’s met beveiligde kernen1. Want zij bieden een geïntegreerd hardware- en softwareplatform met een extra beveiligingslaag onder het besturingssysteem, waardoor firmware-aanvallen nu en in de toekomst worden voorkomen. Broodnodig nu het kantoor als ontmoetingsplek fungeert. Een hub waar we onze collega’s nog eens in het echt kunnen zien. We verduidelijken die nieuwe rol van het kantoor.

De rol van de 8 C’s wordt ingevuld

Waarvoor de 8 C’s staan?

  • Connecteren
  • Coachen
  • Co-creëren
  • Communiceren
  • Cultuur
  • Celebreren
  • Candid meetings
  • Concentratie

Voortaan ga je dus naar kantoor om te overleggen, te coachen … En al deze activiteiten kan je volledig veilig uitvoeren dankzij de diepgaande beveiliging die HP Wolf Security je biedt.

Activity Based Working op kantoor

Het kantoor zelf zal er anders uit gaan zien. Geen grote landschapsbureaus meer, maar verschillende zones die beschikken over specifieke tools om bepaalde activiteiten maximaal te ondersteunen. Ook wel beter gekend als de Activity Based Workplace. Activity Based Working gaat in de hybride werkomgeving zelfs nog een stapje verder. Want werknemers zullen er hun taken voortaan afstemmen op hun werkschema. Zo kiezen ze zelf waar ze werken: thuis, op kantoor of …

Meer weten?

Het kantoor speelt dus wel degelijk een belangrijke rol in de hybride werkomgeving. Lees er alles over in deze whitepaper.

Download whitepaper
1. Pc’s met beveiligde kernen vereisen een specifieke configuratie om de meest hoogwaardige bescherming tegen aanvallen volledig tot uiting te laten komen.