Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen. Met deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de nieuwigheden op officeofthefuture.be. Veel leesplezier.

HP onderneemt op een maatschappelijk verantwoorde manier

We moeten zorgzamer omgaan met de planeet en met elkaar. Duurzaam leven en maatschappelijk verantwoord ondernemen staat dus hoog op de agenda. Als technologiepartner met een hart voor duurzaamheid kan HP ook jouw organisatie helpen op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen. En dat op drie vlakken: mens, maatschappij en milieu.

Ontdek meer

Werken en leven als een digitale nomade, iets voor jou?

Digitale nomade. Tot voor de pandemie klonk dit best wel fancy. Nu beseffen we dat er in velen van ons een digitale nomade schuilt, maar dan misschien in een iets andere vorm. Wat is een rasechte digitale nomade en hoe kan ieder van ons dit worden?

Ontdek meer

De verschillen tussen zakelijke en consumentenlaptops op een rij

HP heeft twee soorten laptops: zakelijke en consumentenlaptops. Uiterlijk lijken ze misschien veel op elkaar. Toch zijn er belangrijke verschillen waar je best rekening mee houdt vooraleer je een keuze maakt. Speciaal voor jou zetten we de verschillen graag op een rij.

Ontdek meer